meteor1 Napisano 3 Sierpień 2023 Share Napisano 3 Sierpień 2023 Proszę o identyfikację. Przedmiot miedziany, niklowany o wymiarach 9 cm x 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 3 Sierpień 2023 Share Napisano 3 Sierpień 2023 (edytowane) Kojarzy mi się z emblematem motocykla. Może jakiś Ural? Edytowane 3 Sierpień 2023 przez Kee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Catadero Napisano 4 Sierpień 2023 Share Napisano 4 Sierpień 2023 (edytowane) Ural i literka "W" ? Była kiedyś niemiecka fabryka rowerów MayWeg ale natrafiłem tylko na emblemat firmowy mało podobny do przedstawionego (chociaż litera "M" w takiej samej stylizacji... C. Edytowane 4 Sierpień 2023 przez Catadero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 4 Sierpień 2023 Share Napisano 4 Sierpień 2023 kolej Mitropa Wagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 meteor1 Napisano 22 Sierpień 2023 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2023 Niestety, udało mi się odnaleźć tylko dwie odmiany logo Mitropa Wagen. Żadne z nich nie jest podobne do mojego. Na zdjęciach logo Mitropa Wagen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Awalon Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 (edytowane) On 23.08.2023 o 01:53, meteor1 napisał: Niestety, udało mi się odnaleźć tylko dwie odmiany logo Mitropa Wagen. Żadne z nich nie jest podobne do mojego. Na zdjęciach logo Mitropa Wagen. to leży plecami do góry i nie ma żadnego W to jest logo motocykla marki Matchless Edytowane 1 Październik 2023 przez Awalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 arklas Napisano 1 Październik 2023 Share Napisano 1 Październik 2023 No niezbyt, bo miałoby skrzydła do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
meteor1
Proszę o identyfikację.
Przedmiot miedziany, niklowany o wymiarach 9 cm x 5 cm
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi