0 Kee Napisano 7 Czerwiec 2023 Napisano 7 Czerwiec 2023 Chciał bym pomoc ale jak zacząłem zgłębiać temat w google wpisując "polskie onuce" wyskakują tylko zdjęcia niektórych polityków... xD 1 3 Cytuj
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Napisano 7 Czerwiec 2023 1 godzinę temu, Kee napisał: Chciał bym pomoc ale jak zacząłem zgłębiać temat w google wpisując "polskie onuce" wyskakują tylko zdjęcia niektórych polityków... xD 10/10 też tak miałem dlatego tutaj pytam :) Cytuj
0 Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2023 Napisano 7 Czerwiec 2023 Wymiar? WP = np wz. 36 = 36 cm x 76 cm Cytuj
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Napisano 7 Czerwiec 2023 Te mają 59x65 cm. 29 P.A.P co może oznaczać? Cytuj
0 honker Napisano 7 Czerwiec 2023 Napisano 7 Czerwiec 2023 Cześć dla mnie ten materiał nie nadaje się na onuce. Jest za cienki nie będzie spełniał swoich zadań-nasze onuce były z dość grubej bawełny z takim meszkiem nazywaliśmy ten materiał baja. Wymiar był bardziej na oko-był to kwadrat o boku 2 stóp-rwało się go na pól i były dwie onuce. Takiego płótna szukaj raczej w materiałach sanitarnych. pozd Marek Cytuj
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Napisano 7 Czerwiec 2023 Na jednym nateriale są ślady krwi. Może to forma opatrunku. Dziękuję za informację Cytuj
Pytanie
Kazik.S
Czy to są onuce?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi