Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Czy to są onuce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 7 Czerwiec 2023 Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Chciał bym pomoc ale jak zacząłem zgłębiać temat w google wpisując "polskie onuce" wyskakują tylko zdjęcia niektórych polityków... xD 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2023 1 godzinę temu, Kee napisał: Chciał bym pomoc ale jak zacząłem zgłębiać temat w google wpisując "polskie onuce" wyskakują tylko zdjęcia niektórych polityków... xD 10/10 też tak miałem dlatego tutaj pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2023 Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Wymiar? WP = np wz. 36 = 36 cm x 76 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Te mają 59x65 cm. 29 P.A.P co może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2023 Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 honker Napisano 7 Czerwiec 2023 Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Cześć dla mnie ten materiał nie nadaje się na onuce. Jest za cienki nie będzie spełniał swoich zadań-nasze onuce były z dość grubej bawełny z takim meszkiem nazywaliśmy ten materiał baja. Wymiar był bardziej na oko-był to kwadrat o boku 2 stóp-rwało się go na pól i były dwie onuce. Takiego płótna szukaj raczej w materiałach sanitarnych. pozd Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kazik.S Napisano 7 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Na jednym nateriale są ślady krwi. Może to forma opatrunku. Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kazik.S
Czy to są onuce?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi