kuba2 Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Mam taki problem. Znalazłem parę (troche więcej niż parę...) ogniw z niemieckich gąsienic, oraz troszkę innego złomu. Chciałbym sie tego pozbyć, ale tak żebym mógł sobie kupić lepszy sprzęt niż mam, czyli w miare opłacalnie.Czy ktos wie, jak to sprzedac w miarę korzystnie? Czy wystawić to na Allegro, czy w inny sposób? Pewnie niejedna osoba miała taki problem, może więc się podzieli doświadczeniami. Myślę też, że zainteresuje to jeszcze parę osób.Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Dobry temat ,też chciałbym pozbyc się swoich cięższych rzeczy". Nie jest tego dużo ,ale zawsze trochę miejsca w garażu zajmują... Ma ktoś jakiś pomysł (skup złomu chyba odpada...)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Jeżeli macie fotki to proszę. jacenty2004@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 zapakowac i pofatygowac sie na bajzel w lodzi 7 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Zapakować :-)300 kg ogniw nie zmieści sie w reklamówkę!Ale dzięki za pomysł aby w łodzi szukać zbytuKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Sorry, Łódź pisze się z wielkiej litery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Sorry, Łódź pisze się z wielkiej litery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2 Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Sorry, Łódź pisze się z wielkiej litery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Fotek nie ma ale chcę się pozbyć szczególnie liźniaczego" koła do Sd.Kfz.250 ,przecięte są nity i koło jest podzilone na dwa koła :) wiecie o co biega... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Zależy gdzie mieszkasz , to mogę przyjechać i odebrać własnym transportem . ( okolice Wrocławia )a jest coś od STUGA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Troszkę lipa bo jestem ze Świetokrzyskiego ,od StuGa to by coś było ,ale chyba od StuG IV - mam kilka szpilek od gąski :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Mam w kraju kilku znajomych , którzy podjęliby dla mnie drobne części do 2 ton wagi .Po same szpilki nie przyjadę . Ale jeśli możesz to przyślij mi fotki reszty części . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Okej ,w najbliższym czasie porobie fotki tego co mam a magazynie" :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 do StgIIIpanzery to nie moja specjalność więc z miłą chęcią oddam w dobre ręce koło od Sdkfz 251. do Wrocławia mogę podrzucić, dokładnie byłyby do odbioru w supermarkecie Castorama (Bielany, Korona). w sprawie szczegółów zapraszam na priva.pzdrBarbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Bjar > a Ty również chcesz oddać to kółko w dobre ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Nom ,najchętniej to wymieniłbym na coś ze sprzętu kuchennego" - manierki ,menażki... :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Dlaczego użyłeś liczby mnogiej? Przy tej wymianie obowiązuje przelicznik wagowy? -kg. stali = kg. aluminium. Dobrze, że nie interesujesz się lotnictwem...:)Mejlnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadee Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 he he panowie , a może zbierzecie się razem i złożycie jakiś pojazd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Chetnie kupie wszelakie graty pancerne ogólnie wszystkopanzergrzes1@interia.pl 0503 630 698poadrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 0601540450rafalmaciejewsky@poczta.onet.pldo bjar-we Wrocławiu jestem na dużej giełdzie ostatni wekeend miesiacado panzergrześ pozdrowionka - wstepnie w przyszłym tygodniu mam rozmowe o tym co Ci dzwoniłem ogólnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 sorki nie do bjar tylko Barnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Zelig - odpisałem na mejla - sprawdź!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2 Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2004 Witam wszystkich!Dzięki za zainteresowanie. Ale założyłem ten post, aby dowiedzieć się w jaki sposób korzystnie sprzedawać pancerne fanty, teraz i w przyszłości. A wyszła mam giełda na forum Odkrywcy.Czy nie ma możliwości sprzedaży czegoś cięższego" inaczej niż tylko pośrednikowi? STUG III, PANCERGRZES - nie bierzcie tego do siebie, piszę o moich dotychczasowych doświadczeniach...Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 ja to nie ale mój znajomy by ozłocił posiadaczy takich elementów, godziwa wymiana czy odkup to już sprawa dyskusji!!bo on coś tam chce składać yasiooxx@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 do kuba2jaka jest róznica miedzy zbieraczem , kolekcjonerem , handlarezm - plynna prawda , temat na ksiazkespytaj sie panzergrzesia ; on cos sklada , ja cos skladam i jeszcze wiele ludzi w kraju .Kupuje duzo , zeby niektore rzeczy zamienic za to co mnie interesuje , dzisiaj bylo to kolo do Paka 40 , za którym biegalem prawie rok , z bandazem .Scigam sie ze zlomiarzami i z konkurencja , nie zawsze zdrowa . Po wejsciu do Unii wiele osób zacznie sciagac pewne rzeczy z zachodu bo tam jest to prostu tansze . Nie wszystko oczywiscie , ale wiele rzeczy . A to , ze ktos sie czyms interesuje , nie musi od razu oznaczac , ze z tego zyje .Dla mnie jest to przede wszystkim hobby pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.