Skocz do zawartości

Jak pozbyć się pancernych fantów

kuba2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Znalazłem parę (troche więcej niż parę...) ogniw z niemieckich gąsienic, oraz troszkę innego złomu. Chciałbym sie tego pozbyć, ale tak żebym mógł sobie kupić lepszy sprzęt niż mam, czyli w miare opłacalnie.
Czy ktos wie, jak to sprzedac w miarę korzystnie? Czy wystawić to na Allegro, czy w inny sposób? Pewnie niejedna osoba miała taki problem, może więc się podzieli doświadczeniami. Myślę też, że zainteresuje to jeszcze parę osób.

Kuba

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam w kraju kilku znajomych , którzy podjęliby dla mnie drobne części do 2 ton wagi .
Po same szpilki nie przyjadę . Ale jeśli możesz to przyślij mi fotki reszty części .
pozdro

do StgIII
panzery to nie moja specjalność więc z miłą chęcią oddam w dobre ręce koło od Sdkfz 251. do Wrocławia mogę podrzucić, dokładnie byłyby do odbioru w supermarkecie Castorama (Bielany, Korona). w sprawie szczegółów zapraszam na priva.
pzdr
Barbi

0601540450
rafalmaciejewsky@poczta.onet.pl

do bjar-we Wrocławiu jestem na dużej giełdzie ostatni wekeend miesiaca
do panzergrześ
pozdrowionka - wstepnie w przyszłym tygodniu mam rozmowe o tym co Ci dzwoniłem

ogólnie pozdro

Witam wszystkich!
Dzięki za zainteresowanie. Ale założyłem ten post, aby dowiedzieć się w jaki sposób korzystnie sprzedawać pancerne fanty, teraz i w przyszłości. A wyszła mam giełda na forum Odkrywcy.
Czy nie ma możliwości sprzedaży czegoś cięższego" inaczej niż tylko pośrednikowi?
STUG III, PANCERGRZES - nie bierzcie tego do siebie, piszę o moich dotychczasowych doświadczeniach...

Kuba

do kuba2
jaka jest róznica miedzy zbieraczem , kolekcjonerem , handlarezm - plynna prawda , temat na ksiazke
spytaj sie panzergrzesia ; on cos sklada , ja cos skladam i jeszcze wiele ludzi w kraju .
Kupuje duzo , zeby niektore rzeczy zamienic za to co mnie interesuje , dzisiaj bylo to kolo do Paka 40 , za którym biegalem prawie rok , z bandazem .
Scigam sie ze zlomiarzami i z konkurencja , nie zawsze zdrowa . Po wejsciu do Unii wiele osób zacznie sciagac pewne rzeczy z zachodu bo tam jest to prostu tansze . Nie wszystko oczywiscie , ale wiele rzeczy . A to , ze ktos sie czyms interesuje , nie musi od razu oznaczac , ze z tego zyje .Dla mnie jest to przede wszystkim hobby
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie