nazwa__ Napisano 15 Listopad 2022 Share Napisano 15 Listopad 2022 Ktoś może mi wycenić ten obraz? Rama jest nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Julekcezar Napisano 15 Listopad 2022 Share Napisano 15 Listopad 2022 @bjar_1 eksperta trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 15 Listopad 2022 Share Napisano 15 Listopad 2022 To raczej nie są tanie rzeczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Sedco Express Napisano 15 Listopad 2022 Share Napisano 15 Listopad 2022 Nikt Ci nie wyceni - forum nie jest od wyceny. Przeciętna akwarela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 15 Listopad 2022 Share Napisano 15 Listopad 2022 Czasami bardziej liczy się autor niż wartosć artystyczna dzieła: "w przeliczeniu za ponad półtora miliona złotych sprzedano w Niemczech czternaście akwareli autorstwa Adolfa Hitlera. Najwyższą cenę osiągnął obraz przedstawiający niemiecki zamek Neuschwanstein. Nowy właściciel z Chin zapłacił za niego 100 tysięcy euro". Ja bym najpierw popytał specjalistów kto to mógł namalować ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 nazwa__ Napisano 15 Listopad 2022 Autor Share Napisano 15 Listopad 2022 19 minutes ago, takafura napisał: Czasami bardziej liczy się autor niż wartosć artystyczna dzieła: "w przeliczeniu za ponad półtora miliona złotych sprzedano w Niemczech czternaście akwareli autorstwa Adolfa Hitlera. Najwyższą cenę osiągnął obraz przedstawiający niemiecki zamek Neuschwanstein. Nowy właściciel z Chin zapłacił za niego 100 tysięcy euro". Ja bym najpierw popytał specjalistów kto to mógł namalować ;) A sumie fakt, lepiej bym poszukał autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
nazwa__
Ktoś może mi wycenić ten obraz? Rama jest nowa
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi