sqr Napisano 18 Wrzesień 2022 Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Witam, Gdzieś widziałem już takie kółko, tylko nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie. Ktoś rozpoznaje? Mosiądz. Średnicę zew. 29mm, wew. 22mm. W środku puste, wykonane z cienkiej blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 18 Wrzesień 2022 Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Oczko rymarskie/ kaletnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 18 Wrzesień 2022 Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Czołem. Jeżeli w środku puste, to jest koluszko karnisza, do zasłon / firan. pzdr. stani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 18 Wrzesień 2022 Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Od plandeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 18 Wrzesień 2022 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2022 15 minut temu, toyotomi napisał: Czołem. Jeżeli w środku puste, to jest koluszko karnisza, do zasłon / firan. pzdr. stani Bingo! Dokładnie to jest to. Już nawet wiem gdzie takie widziałem. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sqr
Witam,
Gdzieś widziałem już takie kółko, tylko nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie. Ktoś rozpoznaje?
Mosiądz.
Średnicę zew. 29mm, wew. 22mm.
W środku puste, wykonane z cienkiej blaszki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi