Koleś_20 Napisano 15 Maj 2022 Share Napisano 15 Maj 2022 Witam. W czasie spaceru znalazłem takie coś. Rozpoznaje ktoś przeznaczenie tego przedmiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 soldierprzemo Napisano 15 Maj 2022 Share Napisano 15 Maj 2022 Jak się nie mylę to może być Bosak albo coś do ścinania gałęzi drzew lub winorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 15 Maj 2022 Share Napisano 15 Maj 2022 Też obstawiam bosak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 15 Maj 2022 Share Napisano 15 Maj 2022 bosak wielkości 2 zapalniczek ?? . Widział z was ktoś tak gigantyczny bosak ?! . Chyba bosak dla mikro liliputa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 15 Maj 2022 Share Napisano 15 Maj 2022 To że czegoś nie widziałeś nie znaczy, że tego nie ma... Bosak podręczny (strefa998.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 16 Maj 2022 Share Napisano 16 Maj 2022 Ale wiecie panowie że istnieje coś takiego jak sierp z długą rączką? Taki do zbierania ziół. U mnie mówi się na to sierp ogrodowy. Może ktoś sobie na pokrzywy zrobił? Mnie raczej zastanawia ten kawałek metalu odstający od zewnętrznej części łuku. Jak by naspawany, może jakaś napraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Koleś_20 Napisano 16 Maj 2022 Autor Share Napisano 16 Maj 2022 Nie widać tego na zdjęciach, ale ten kawałek metalu był przynitowany. Sierpowatą część trochę nieopatrznie określiłem mianem ostrza, gdyż jest całkowicie tępa i dość gruba - zdecydowanie nie wygląda jakby kiedykolwiek miała krawędź tnącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Koleś_20
Witam. W czasie spaceru znalazłem takie coś. Rozpoznaje ktoś przeznaczenie tego przedmiotu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi