korsar Napisano 24 Wrzesień 2021 Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Czy to łuska (średnica mierzona na zewnątrz to około 33mm) a jeżeli tak to od czego? Nurtuje mnie brak spłonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 24 Wrzesień 2021 Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Może wybebeszona waga od zegara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 24 Wrzesień 2021 Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Nie sądzę, ab to była łuska brak kanałów ogniowych, boczny zapłon też nie sądzę, patrząc po fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 25 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2021 Na zdjęciu że środka może nie widać, ale na dnie " łuski" są 2 symetrycznie położone otworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 26 Wrzesień 2021 Share Napisano 26 Wrzesień 2021 Cześć , kolega K.O.P.ma rację ładnych parę lat służyła jako rączka dłuta lub podobnego narzędzia pozd. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsar Napisano 26 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2021 Też ostatecznie doszedłem do tego wniosku. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
korsar
Czy to łuska (średnica mierzona na zewnątrz to około 33mm) a jeżeli tak to od czego? Nurtuje mnie brak spłonki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.