Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2021 Share Napisano 25 Lipiec 2021 Który gagatek brzęczał mi za uchem Kanarkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Lipiec 2021 Share Napisano 25 Lipiec 2021 Ciesz się, że łopatą nie potraktował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2021 Z szufelką spacerował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Lipiec 2021 Share Napisano 25 Lipiec 2021 Widać cię nie rozpoznał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Gdybyś spotkał Yetiego w lesie, to portfel, telefon, kluczyki od auta położył byś sam grzeczniutko i bez słowa na drodze i uwierz mi, pobił byś swój rekord życiowy w biegu na 100 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Tego prawdziwego może tak ale z moderem widzielim się i spotkali... Odniosłem wręcz przeciwne wrażenie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 No to miałeś farta, bo trafiłeś na Jego dobry dzień. Pewnikiem wcześniej kogoś rozszarpał / pożarł. Ile razy jechałem na spotkanie z Nim to żegnałem się z żoną, rodziną, przyjaciółmi, tak jakbym to robił po raz ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Ale Ty strachliwy jesteś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Życie naumiało. Pewnie zaraz tu wpadnie (bo widzę że jest na Forum) i jak zwykle dostanie mi się po łbie, albo telefon się mój zapali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Był syty.Nad rzeką widziałem rozszarpane ubranie i świeżo ogryzione kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 A widzisz Tyr, a widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2021 Byle czego nie jem i nie piję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 A nie mówiłem ??! Uderz w klawierkę, a Yeti się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.