pio123 Napisano 25 Kwiecień 2021 Share Napisano 25 Kwiecień 2021 Witam, znalazłem na polu bardzo duża podkowę , bardzo proszę identyfikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Share Napisano 25 Kwiecień 2021 Może od perszerona Perszeron – Wikipedia, wolna encyklopedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2021 Share Napisano 25 Kwiecień 2021 Weź to wyczyść - niemieckie miały sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 25 Kwiecień 2021 Share Napisano 25 Kwiecień 2021 Perszeron, bywały jeszcze większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 25 Kwiecień 2021 Share Napisano 25 Kwiecień 2021 2 godziny temu, Tyr napisał: Może od perszerona Perszeron – Wikipedia, wolna encyklopedia Myślę że nie ma sensu szukać konkretnej rasy, konie zwyczajnie potrafią być wielkie i tyle ;p widywałem klacze polskich zimnokrwistych na które by pasowała ta podkowa chociaż to teoretycznie konie średnich lub malych rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
pio123
Witam, znalazłem na polu bardzo duża podkowę , bardzo proszę identyfikację
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.