czarnamamba Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 wymiary około 22x15cm Na pewno gdzieś widziałem ale nie mogę zatrybić, może komuś przychodzi coś do głowy?
czarnamamba Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Ryngraf. To było pierwsze skojarzenie ale czy ryngraf nie powinien czegoś przedstawiać?
Kee Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 A czy nie jest to element który w zbrojach znajduje się na łokciach i kolanach? Nie wiem jak to się nazywa jakaś osłona przegubu czy łuska.
bialawy Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 A mnie się skojarzyło z blachami jakie mieli zawieszone na klacie niemieccy motocykliści podczas II W.Ś. Wiem że to nie to ale bardzo silne skojarzenie... Pozdr.
karpik Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 21 minut temu, bialawy napisał: A mnie się skojarzyło z blachami jakie mieli zawieszone na klacie niemieccy motocykliści podczas II W.Ś. Wiem że to nie to ale bardzo silne skojarzenie... Pozdr. To też się nazywało ryngraf. Tu pewnie coś patriotycznego z PRL lub pamiątka komunii. Może to na środku to resztki kleju.
Question
czarnamamba
wymiary około 22x15cm
Na pewno gdzieś widziałem ale nie mogę zatrybić, może komuś przychodzi coś do głowy?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.