czarnamamba Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 wymiary około 22x15cm Na pewno gdzieś widziałem ale nie mogę zatrybić, może komuś przychodzi coś do głowy?
czarnamamba Napisano 14 Luty 2021 Autor Napisano 14 Luty 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Ryngraf. To było pierwsze skojarzenie ale czy ryngraf nie powinien czegoś przedstawiać?
Kee Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 A czy nie jest to element który w zbrojach znajduje się na łokciach i kolanach? Nie wiem jak to się nazywa jakaś osłona przegubu czy łuska.
bialawy Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 A mnie się skojarzyło z blachami jakie mieli zawieszone na klacie niemieccy motocykliści podczas II W.Ś. Wiem że to nie to ale bardzo silne skojarzenie... Pozdr.
karpik Napisano 14 Luty 2021 Napisano 14 Luty 2021 21 minut temu, bialawy napisał: A mnie się skojarzyło z blachami jakie mieli zawieszone na klacie niemieccy motocykliści podczas II W.Ś. Wiem że to nie to ale bardzo silne skojarzenie... Pozdr. To też się nazywało ryngraf. Tu pewnie coś patriotycznego z PRL lub pamiątka komunii. Może to na środku to resztki kleju.
Pytanie
czarnamamba
wymiary około 22x15cm
Na pewno gdzieś widziałem ale nie mogę zatrybić, może komuś przychodzi coś do głowy?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.