hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2021 Napisano 22 Styczeń 2021 Myślałem że walizeczka Jelcyna się mi trafiła.Po otwarciu guzików AHN nie było.Z jakich to lat urządzenie?
hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2021 Autor Napisano 22 Styczeń 2021 Sołdaty mogli potyrać we Wrocławiu w 1945?
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2021 Napisano 22 Styczeń 2021 A dlaczego zakładasz, że nie mogła go mieć w Breslau opcja niemiecka?
hipolit-O4 Napisano 22 Styczeń 2021 Autor Napisano 22 Styczeń 2021 Myslałem że oni się brzydzili produktami made in CCCP.
Cyrograf15 Napisano 22 Styczeń 2021 Napisano 22 Styczeń 2021 Zdobyczne to zdobyczne, nic co przedstawia jakąś wartość obrzydliwe nie jest. Pamiątkę trzeba przywieź, przykładowo amerykanie między innymi brali sobie jachty z riwiery francuskiej. Wojtek
Korabkow Napisano 22 Styczeń 2021 Napisano 22 Styczeń 2021 Przypomniał mi się taki dowcip z młodości: Koncertu nie budiet patomu czto Miszka, Griszka i Paton podpiździli patefon. P.s. przepraszam za dosadne słowo.
traper6 Napisano 23 Styczeń 2021 Napisano 23 Styczeń 2021 9 godzin temu, hipolit-O4 napisał: Myslałem że oni się brzydzili produktami made in CCCP. Kobiety, dziewczyny сделанные в CCCP to oni się na pewno nie brzydzili... A tak na poważnie, popatrz sobie w googlach ile jest zdjęć sowieckiego zdobycznego sprzętu ze swastykami i krzyżami adoptowanymi do dalszej walki. Mało tego, "niemieckie" oddziały POA w 90% posługiwały się sowieckim uzbrojeniem.
Pytanie
hipolit-O4
Myślałem że walizeczka Jelcyna się mi trafiła.Po otwarciu guzików AHN nie było.Z jakich to lat urządzenie?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.