predi888 Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 https://www.zwiadowcahistorii.pl/kujawsko-pomorskie-wywrocil-sie-w-lesie-na-rowerze-i-znalazl-skarb-srebrnych-monet/ żeby ja chociaż jedną monetę znalazł jak się wypieprzyłem w lesie... a tu takiego wała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Gość może mieć problemy, bo rower to urządzenie techniczne. Albo zabronią jazdy na rowerach po lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Jakiś słaby rower miał, że wszystkich od razu nie znalazł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Coraz durniejsze ściemy wymyślają ci ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Wg mnie Ci ludzie są nieźle stuknieci. Wymyślają jakieś idiotyczne historie by móc zanieść do konserwy znalezisko. W nagrodę być może nie zostaną ukarani. Jakoś nie mogę tego pojąć, ale ja może głupi jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Dokładnie. I żeby to było jeszcze coś naprawdę ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 6 Listopad 2020 Autor Share Napisano 6 Listopad 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: Coraz durniejsze ściemy wymyślają ci ludzie... ale milicja w to "wierzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 6 Listopad 2020 Share Napisano 6 Listopad 2020 Mocno zarył po upadku że je z głębokości kilkudziesięciu centymetrów wyczul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 7 Listopad 2020 Share Napisano 7 Listopad 2020 Bo widzicie drodzy Panowie... jak stare przysłowie mówi "Jak ktoś ma pecha to i w drewnianym kościele cegłą po głowie dostanie".. No to widać, że jak ktoś ma szczęście to i rowerem srebrne monety znajduje. Swoją drogą nigdzie nie mogłem znaleźć informacji jakiej marki był ten rower. Może cechuje się tym, że przyciągają go srebrne monety (i na odwrót). Może dlatego akurat w tym miejscu chłop się przewrócił, bo fizyka wzięła górę... Summa summarum... żeby wszystko się później w kasie państwowej zgadzało - MKiDN na wniosek WKZ przyzna nagrodę, a leśniczy dowali mandat za niszczenie ściółki podczas upadku rowerem ;-) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.