Napoleon North Napisano 4 Sierpień 2020 Napisano 4 Sierpień 2020 Witam Nie daleko bunkra WP z 1939 r. Znalazłem taki przedmiot. To współczesny śmieć czy coś historycznego?
Kee Napisano 4 Sierpień 2020 Napisano 4 Sierpień 2020 Straszne są te zdjęcia. Zrób to jak nalezy, na stole, na jakiejś podkładce i dobrze oświetlone. Na pierwszym zdjęciu ledwo widać glebie przedmiotu
hipolit-O4 Napisano 4 Sierpień 2020 Napisano 4 Sierpień 2020 Przypomina stalowy nosek buta roboczego z PRL.
bialawy Napisano 4 Sierpień 2020 Napisano 4 Sierpień 2020 Dokładnie taki wykąpałem u babci w ogródku. I dokładnie jest to stalowy podnosek z obuwia roboczego PRL
sqr Napisano 4 Sierpień 2020 Napisano 4 Sierpień 2020 Czyli zabytek, bo PRL, to już miniona epoka"...
bialawy Napisano 5 Sierpień 2020 Napisano 5 Sierpień 2020 ... a ten stalowy podnosek to ewidentne świadectwo tej minionej epoki!
Pytanie
Napoleon North
Witam
Nie daleko bunkra WP z 1939 r. Znalazłem taki przedmiot. To współczesny śmieć czy coś historycznego?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.