plr78 Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Witam forumowiczów i proszę w identyfikacji trzech przedmiotów. Pierwszy z nich przypomina mi trochę korbkę do opuszczania szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Uchwyt wygląda jak od MG-15. http://www.alibreforum.com/forum/index.php?media/original-mg15-ground-service.214/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 10 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Dzięki Tomasz70 . Wygląda że to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 10 Czerwiec 2020 Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Pierwszy przedmiot przypomina uchwyt do wyjmowania popielnika ( i nie tylko) z piecyka, kozy. Jeżeli jest produktem dużego wytwórcy , powinien mieć numery fabryczne. Inne tego typu https://www.ebay.fr/itm/2-POIGNEES-POUR-POELE-A-BOIS-OU-INSERT/202644835248?hash=item2f2e92cbb0:g:8gMAAOSwHllaz32Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 11 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2020 Dzięki szutnik. Sprawdzę po doczyszczeniu czy są jakieś znaki. W miejscu znalezienia przedmiotu znajdowałem szczątki piecyków, tak że może być trafny trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 10 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Drugi przedmiot to uchwyt z mocnej blachy, a właściwie jego połówka. Charakterystycznie profilowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 10 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2020 I wiertło? Troczę płytkie jak na wycinanie otworów. Zęby są w dwóch rzędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
plr78
Witam forumowiczów i proszę w identyfikacji trzech przedmiotów. Pierwszy z nich przypomina mi trochę korbkę do opuszczania szyby.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.