karmazo4@wp.pl Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Dzień dobry proszę o info jak usunąć konto na forum bo nie widzę opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Nie ma takiej opcji. Było się nie rejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Ale patrząc na Identyfikacja (bez numizmatów), jako miejsce umieszczenia wpisu, doskonale rozumiem problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Karmazo nie da rady. Zobacz Człowiekaśniegu. Raz się zapisał, raz zgłosił na moderatora i musi teraz do końca swych dni udzielać się na forum i moderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 3 minuty temu, Tyr napisał: Karmazo nie da rady. Zobacz Człowiekaśniegu. Raz się zapisał, raz zgłosił na moderatora i musi teraz do końca swych dni udzielać się na forum i moderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Znaczy się już w tej chwili jest w czyśćcu i za ten trud i poświęcenie wejdzie do nieba w zabłoconych butach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Traper czy takie miałeś na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Nie- w takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Ulala.... Yeti nie wiedziałem że zmieniłeś wyznanie, znaczy się preferencje....... To my już raczej nie będziemy kolegami....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Teraz trendy jest ekologia, więc te z biodegradowalnymi wkładkami chyba bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Jasiu- a to, że córka Tyra woli mężczyzn, to Ci nie przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Marzec 2020 Share Napisano 15 Marzec 2020 Raz pytam się żony: - Co byś zrobiła gdybyś wróciła z pracy i zastała mnie w łóżku z obcą kobietą ? - No jak to co. Nie przeszkadzałam bym ci, zabrała najpotrzebniejsze rzeczy, wyjechała do matki i założyła ci sprawę o rozwód. - No dobra. Podobna sytuacja. Wracasz z pracy i zastajesz mnie w łóżku z facetem. - O k...wa ! Tego to nie brałam pod uwagę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karmazo4@wp.pl Napisano 15 Marzec 2020 Autor Share Napisano 15 Marzec 2020 Może to i lepiej , zawsze człowiek mimo wszystko może się coś pozytywnego dowiedzieć lub zapytać ... dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.