Rpl76 Napisano 1 Marzec 2020 Share Napisano 1 Marzec 2020 Witam mam pytanie ostatnio nabylem sztylet i niewiele wiem o jego pochodzeniu moglby mi ktos pomoc ? Dziekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 2 Marzec 2020 Share Napisano 2 Marzec 2020 A sam chciałeś biznes zrobić i za tysiaka wyrwać. Gdzie tu kultura.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2020 Share Napisano 2 Marzec 2020 Panie, kultury trochie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 24 Październik 2021 Share Napisano 24 Październik 2021 Ten sztylet oddaj do analizy tutaj, wtedy będziesz wiedział czy to autentyk. Proweniencja tego sztyletu jest do sprawdzenia. Wygląd wskazuje na jakiś kraj muzułmański. EKSPERT SZTUKI | Ekspertyzy obrazów,badania: ultrafiolet UV podczerwień IR XRF C14, Badanie Pigmentów, wyceny, konserwacje dzieł sztuki,ekspertyzy instrumentów lutniczych skrzypiec, teksty o sztuce na zamówienie PWSZ w Nysie architektura, dietetyka, filologia angielska, filologia germańska, finanse i rachunkowość, grafika komputerowa, informatyka, jazz i muzyka estradowa, język biznesu angielski, konserwacja i ochrona zabytków, kosmetologia, pielęgniarstwo, ratownictwo medyczne, zarządzanie i inż. produkcji, studia dzienne bezpłatne, studia zaoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 24 Październik 2021 Share Napisano 24 Październik 2021 Czołem - Orsza. 25 minut temu, Orsza napisał: Ten sztylet oddaj do analizy tutaj, wtedy będziesz wiedział czy to autentyk. Proweniencja tego sztyletu jest do sprawdzenia. Wygląd wskazuje na jakiś kraj muzułmański. No i po co ten spam. Przecież tego sztyletu nie odda do "ekspertyzy" - dietetykowi, ani PP Pabis, bo oni to na obrazkach się znają, a nie na nożach. A poza tym, to ekspertyza tego badziewia będzie droższa od niego samego. Jak by się nie odwrócić - to dupa z tyłu pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Marzec 2020 Share Napisano 1 Marzec 2020 Ozdobny na wzór kaukaskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Rpl76
Witam mam pytanie ostatnio nabylem sztylet i niewiele wiem o jego pochodzeniu
moglby mi ktos pomoc ? Dziekuje...
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.