kazioW24 Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Nic nie mogę sie dowiedzieć,to jakiś okręt czy klub sportowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 MYCM na banderze może Motor Yacht Club M....... , motor yacht "Orinoco" czyżby z mesy jakiegoś dyżego jachtu motorowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotomi Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Czołem. - MYCM - Motor Yacht Club Mittelland - Stowarzyszenie zarejestrowane [e.V.] skupiające w sobie kilkadziesiąt klubów jachtowych w zachodniej Europie. Stowarzyszenie to oferuje miejsca cumownicze w marinach, noclegi w hotelach, jak i mnóstwo imprez pod żaglami i na pokładach motorowców. - MY "Orinoco" - Klasa jachtu motorowego - ze średnio wyższej półki - do nabycia z pełnym wyposażeniem. ---------------------------- Z której mariny pochodzi proporzec na półmisku - nie wiem - trzeba by poszukać. Osobiście korzystałem z mariny MYCM w Bad Essen - ale tam proporzec jest trochę inny. --------------------------- Mariny i kluby zrzeszone w MYCM. pzdr. stani Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazioW24 Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Może pomoże w ustaleniu sygnatura na talerzu jest to Rosenthal rok produkcji w/g syg.1930 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kazioW24
Nic nie mogę sie dowiedzieć,to jakiś okręt czy klub sportowy.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.