kazioW24 Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Nic nie mogę sie dowiedzieć,to jakiś okręt czy klub sportowy.
abcd Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 MYCM na banderze może Motor Yacht Club M....... , motor yacht "Orinoco" czyżby z mesy jakiegoś dyżego jachtu motorowego
toyotomi Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Czołem. - MYCM - Motor Yacht Club Mittelland - Stowarzyszenie zarejestrowane [e.V.] skupiające w sobie kilkadziesiąt klubów jachtowych w zachodniej Europie. Stowarzyszenie to oferuje miejsca cumownicze w marinach, noclegi w hotelach, jak i mnóstwo imprez pod żaglami i na pokładach motorowców. - MY "Orinoco" - Klasa jachtu motorowego - ze średnio wyższej półki - do nabycia z pełnym wyposażeniem. ---------------------------- Z której mariny pochodzi proporzec na półmisku - nie wiem - trzeba by poszukać. Osobiście korzystałem z mariny MYCM w Bad Essen - ale tam proporzec jest trochę inny. --------------------------- Mariny i kluby zrzeszone w MYCM. pzdr. stani
kazioW24 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Napisano 9 Czerwiec 2019 Może pomoże w ustaleniu sygnatura na talerzu jest to Rosenthal rok produkcji w/g syg.1930
Pytanie
kazioW24
Nic nie mogę sie dowiedzieć,to jakiś okręt czy klub sportowy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.