formoza58 Napisano 21 Grudzień 2021 Napisano 21 Grudzień 2021 Teraz, miroslav napisał: To jakaś forma konkurencji sado- maso .Kto więcej zdjęć jeńców wrzuci ? Niech się Pan spyta swojego klakiera z wątku o Mokrej. To toczy się od okresu Soda- Barbapapa- Bartee, i sytuacja jest dla min. Pana znana. Wiec skąd to " oburzenie", kiedy jest od lat kilkanaście tolerowanych części tego wątku, z którego zapewne i Pan korzysta. Więc skąd nagle pański patos? Cytuj
Bartee Napisano 3 Styczeń 2022 Napisano 3 Styczeń 2022 52 minutes ago, formoza58 napisał: . Żałosne jak mierny kopista58 zaśmieca wątki (jak ten) tymi samymi fotami. Zdjęcie już było dodane 14 listopada przeze mnie. Widać wielkie braki w choćby minimalnym poczuciu własnej wartości u tego "58". Cytuj
formoza58 Napisano 3 Styczeń 2022 Napisano 3 Styczeń 2022 Ajajaj, mój Ty Boże... Faktycznie, zdarzył się dubelek, ze zdjęciem, którym pierwszy zaśmieciłeś ten wątek. Mój błąd, do czego się przyznaję, jest pikuś w porównaniu z twoimi spamami... Ciesz się, póki co ;-) Cytuj
Bartee Napisano 3 Styczeń 2022 Napisano 3 Styczeń 2022 Jak i te pozostałe 500 dubli, tripletów, w każdym wątku jakiego się ta zomoza58 tknęła. Ale jak to Ezop pisał: Każdy człowiek ma dwie sakwy, jedną z przodu zaś drugą z tyłu. Do tej z przodu wkłada cudze grzechy zaś do tej z tyłu swoje i dlatego ich nie widzi. A i jeszcze ta choroba... Cytuj
formoza58 Napisano 3 Styczeń 2022 Napisano 3 Styczeń 2022 Teraz, Bartee napisał: Ale jak to Ezop pisał: Każdy człowiek ma dwie sakwy, jedną z przodu zaś drugą z tyłu. Do tej z przodu wkłada cudze grzechy zaś do tej z tyłu swoje i dlatego ich nie widzi. O tak, po Bartee koniecznie w następnym wcieleniu " Ezop". Pasuje jak ulal. Byle się za szybko nie " ulał" Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 Styczeń 2022 Napisano 7 Styczeń 2022 W dniu 21.12.2021 o 21:47, formoza58 napisał: To toczy się od okresu Soda- Barbapapa- Bartee Nie wymieniłeś całego „dorobku” tego świra. Pozwól, że przypomnę: Barbapapa, Soda, Marcellus, Agatka95, Yowita, Hujoza58, Always, Picolo, Młody duchem, Bartee - jeden i ten sam troll. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi