HU13ERT Napisano 19 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2018 http://odkrywca.pl/kolejne-cos-,122324.html#122324Jak mniemam wątek został zamknięty z powodu nieprawidłowego tytułu.Wątek założony pięć lat przed wprowadzeniem regulaminu o tytułowaniu... i jeszcze ten dopisek I tak długo czekałem...":DKtoś mi kiedyś powiedział, że procedury zabiją zdolność logicznego i swobodnego myślenia. Wtedy się zaśmiałem, teraz mnie to przeraża.Pozdrawiam.Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Grudzień 2018 Share Napisano 19 Grudzień 2018 Hehehe pewnie tak :)Darek daty nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Grudzień 2018 Share Napisano 19 Grudzień 2018 Tudzież herbaty się opił lub koleżanka małżonka kazała mu jajka, tfu karpia, na Święta umyć...I się teraz, zaraza jedna, mści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2018 Share Napisano 19 Grudzień 2018 Pierogi za karę lepił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Grudzień 2018 Share Napisano 19 Grudzień 2018 Nie mylą się tylko ci co nic nie robią :)Nawet mistrzom zdarzają się błędy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 19 Grudzień 2018 Share Napisano 19 Grudzień 2018 Czasem są błędy mistrzowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.