Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Witam,Lotka moździerza. Chciałbym zapytać,a raczej upewnić się czy to Rosyjski moździerz. Jeżeli tak, to z jakiego pocisku może pochodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 Przy takim stanie tego szrota,po którego 99% by nawet się nie schyliło"Młodzi stażem zabierają takie rzeczy,nic nadzwyczajnego , poza tym zobacz co do id wstawia niejaki Napoleon North Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 Dlatego wyzej napisalem o apoleonizmie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2018 Kolejny ***** udaje uczonego. Może po to byś się nie schylił, po coś innego schylasz się na sto pro. Słuchaj *****,znalazłem ten przedmiot przy jakimś wykopie w Warszawie. Przy ulicy. Dla ciebie to nic,dla mnie to coś fajnego. Dla ciebie to szrot,dla mnie kawałek historii.Nie zrozumiesz tego panie ,,uczony To forum chyba jest od tego by pomóc w identyfikacji. Widziałem prośbę o identyfikację kawałka cegły,to już cię ****** nie ruszało. Wiem ******* że należysz do kółka wzajemnej adoracji dlatego będziesz ujadać. Nie wiem, jak coś ci nie pasuje to skasuj mi to konto i ..uj. Po co ciągniesz ten temat?? Co chcesz osiągnąć?? Chcesz błysnąć?? Komuś zaimponować czy pomścić kolegę od ,,myślenia" Nie rozumiem tego. Identyfikuje się tu gorszy syf i jest spoko. Co chcesz osiągnąć kontynuując ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2018 warmiak1955 za to twoja stara jest tam jest tam mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2018 Predi888 Nie zabrałbym tego gdybym znalazł to w innym miejscu. Lotkę znalazłem w piachu przy ulicy w Warszawie. Byłem ciekawy co to jest. Widzę że prośba o ID powoduje u niektórych buraczków dziwne reakcje. Nie wiem o co im chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 oj matulu kotka poniosło :)wszytko wziął do siebie ,napluł się ,napienił ,ale przynajmniej się ubawiłem ,bo jakoś nudno ostatnio było ,a zamiast się japić nadaremno ,było zrobić to co matrix pisał ,a tak krzywo trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 Ocho! Kocisko najeżyło przetłuszczoną sierść:) Jak słucham takiego patologicznego dialektu cwaniaczka z pod trzepaka to od razu mnie litość bierze nad tak podręcznikowym przykładem biedy umysłowej.Kot rada na przyszłość - zachowania dzięki którym u patusów na dzielni uchodzisz za kozaka, między normalnymi ludźmi robią z ciebie debila.Chcesz być debilem całe życie?Lotka jest od pocisku 82mm O-832D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Witam,Lotka moździerza. Chciałbym zapytać,a raczej upewnić się czy to Rosyjski moździerz. Jeżeli tak, to z jakiego pocisku może pochodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 Prawdopodobnie z pocisku moździerzowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Uuuu cóż za fachowa wypowiedź,przebłysk inteligencji.Długo nad tym myślałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 Sądząc po czasie dodania posta, to około od 1 do 2 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Domyśliłem się,dłuższe myślenie mogło wywołać u ciebie utratę przytomności. Dobra już nie ważne,nie wysilaj się. Posiedzę sobie w necie i może sam to ogarnę. Bez łachy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 po tych zwłokach trudno poznać od czego są, ale będę strzelał w ruski ogórek 82mm, ale to tylko strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 4 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2018 Dziękuję Predi888. To zawsze jakiś trop. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 a tam chce ,jest debilem to i debilem będzie ,tego nie uleczysz ,kotku nic się nie przejmuj to nie dziedziczna choroba jest szansa ,że dzieci twoje debilami nie będą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 Wyczyść mosiężny zapłonnik.Może bicia wyjdą i np.tutaj coś na temat //www.municion.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 5 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2018 Debil to cie palcem robił i u ciebie w rodzinie debilizm jest dziedziczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokomaroko Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 Pie*rzone lewaki- nie zwracaj na nich uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 Palcem się nie da głupku ,tego już w podstawówce na biologi uczyli :),ale widać nauk się nie pobierało ,toż i głupek nam tu amoku nerwowego dostał .Kndonomaroko a co ma lewactwo do tej nader ciekawej awanturki ,może wpierw sobie poczytaj o lewicy i prawicy ,na dłonie spójrz bo może masz nie daj Boże dwie lewe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Grudzień 2018 Share Napisano 5 Grudzień 2018 KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Grudzień 2018 Share Napisano 4 Grudzień 2018 Kot2016 (250 / 42) 2018-12-04 19:45:03Uuuu cóż za fachowa wypowiedź,przebłysk inteligencji.Długo nad tym myślałeś???" Uprawiasz napoleonizm i zdziwiony? Chciałbym zapytać,a raczej upewnić się czy to Rosyjski moździerz. Jeżeli tak, to z jakiego pocisku może pochodzić."(btw,to w końcu wg Ciebie lotka"/moździerz"/pocisk"ew granat...)Znaczy jak ruski to zostaje a jak szkop to na złom?(ew na odwrót)Przy takim stanie tego szrota,po którego 99% by nawet się nie schyliło(stąd apoleonizm") identyfikacja wydaje się zbędna i takowe pytanie na forum może się wydawać dziwne i powodować ironie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Kot2016
Witam,Lotka moździerza. Chciałbym zapytać,a raczej upewnić się czy to Rosyjski moździerz. Jeżeli tak, to z jakiego pocisku może pochodzić.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.