czestar Napisano 15 Listopad 2018 Autor Share Napisano 15 Listopad 2018 przepraszam że pytam,i wiem że było wałkowane, ale gdzie możnazakupić naszywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 To nie są tanie rzeczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Litości tylko nie pancernik.Przez niego odeszła redaktor naczelna.Po rozmowie ze mną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Było?Ślimak, ślimak, wystaw rogi. Dam Ci sera na pierogi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 ja się już w temacie wolę nie wypowiadać bo to w ogóle jakieś popolupo było się zrobiło..*mam na myśli pancernika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Listopad 2018 Share Napisano 16 Listopad 2018 Bez naszywki będziesz spokojniejszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Listopad 2018 Share Napisano 16 Listopad 2018 Dokładnie Bjarze, ale jak chce sobie nakleić na tornister, to spoko :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2018 Share Napisano 16 Listopad 2018 Może bjar miał na myśli wszywkę"a nie naszywkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.