Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Napisano 4 Październik 2018 Ma ktoś pomysł i namiary na kogoś, kto takie cuś produkuje?Oczywista oczywistość zastosowanie jako osłona, czyli należałoby to cuś ze zdjęcia do góry nogami.
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 http://pos-solution.pl/produkt/pojemniki-urny-terarria-z-plexi/
monoceros Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 Aaa,osłona.To ma być taka klatka na ludzia,coby jajkami,pomidorami i innym nabiałem nie żucali.Stanąłem na głowie,no żeby było do góry nogami.Nooo...całkiem,całkiem.A to że,wybory ido,czy tańce erotyczne będo sie uskuteczniały?No i żeby moherowe komando szkody nie narobiło...tańcerkom.No,każdy biznes dobry.
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Napisano 4 Październik 2018 Bjar- a Ty chory, że pomóc chcesz?monoceros- nie..koniecznie. Mam dość latania i czyszczenia pewnych zeczy". Chcę je, wreszcie, zabezpieczyć.
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 Pomoc sympatycznym futrzakom - zawsze :)
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Napisano 4 Październik 2018 Ale muszę pomierzyć i hurtem wszystkie wymiar x ilość wysłać.Dzięki, niech Twojej kobiecie Bozia w dzieciach wynagrodzi.
woytas Napisano 13 Październik 2018 Napisano 13 Październik 2018 Plankton w akwarium będziesz trzymał?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.