Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Share Napisano 4 Październik 2018 Ma ktoś pomysł i namiary na kogoś, kto takie cuś produkuje?Oczywista oczywistość zastosowanie jako osłona, czyli należałoby to cuś ze zdjęcia do góry nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 http://pos-solution.pl/produkt/pojemniki-urny-terarria-z-plexi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Aaa,osłona.To ma być taka klatka na ludzia,coby jajkami,pomidorami i innym nabiałem nie żucali.Stanąłem na głowie,no żeby było do góry nogami.Nooo...całkiem,całkiem.A to że,wybory ido,czy tańce erotyczne będo sie uskuteczniały?No i żeby moherowe komando szkody nie narobiło...tańcerkom.No,każdy biznes dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Share Napisano 4 Październik 2018 Bjar- a Ty chory, że pomóc chcesz?monoceros- nie..koniecznie. Mam dość latania i czyszczenia pewnych zeczy". Chcę je, wreszcie, zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Pomoc sympatycznym futrzakom - zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Autor Share Napisano 4 Październik 2018 Ale muszę pomierzyć i hurtem wszystkie wymiar x ilość wysłać.Dzięki, niech Twojej kobiecie Bozia w dzieciach wynagrodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Październik 2018 Share Napisano 13 Październik 2018 Plankton w akwarium będziesz trzymał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 13 Październik 2018 Share Napisano 13 Październik 2018 pchli cyrk zakłada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 dioramę z kotem/kotami pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 Znaczy tygrys i pantera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.