carabus Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Przepraszam ale uznałem że zasługują na osobny wątek...Sądzili, że ukradli 37 kilogramów parówek. Po powrocie do domu trzech złodziei rozpoczęło konsumpcję zdobyczy popijając ją wódką. Nawet bolące brzuchy nie wzbudziły w nich żadnych podejrzeń. Dopiero z telewizji dowiedzieli się, że z magazynu wynieśli zapakowane w folię materiały wybuchowe służące do wyburzania budynków.Po biesiadzie poczuli się źle. Upojeni alkoholem stwierdzili, że powodem otrucia był słabej jakości alkohol.O tym, co zjedli naprawdę, dowiedzieli się dopiero z telewizji. W wiadomościach poinformowano o kradzieży materiałów wybuchowych i podejrzeniu o planowanym zamachu terrorystycznym.Za kradzież z włamaniem złodziejom grozi do 7 lat więzienia.o ku...wahttp://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-04-09/zakasili-wodke-materialem-wybuchowym-bo-mysleli-ze-to-parowki/?ref=kafle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Harpagany :)Jedząc parówki w piątek nie masz grzechu - po prostu nie ma w nich mięsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 ciekawe czy wezwali karetkę czy saperów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Strach klocka po tej biesiadzie postawić🌋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Wsadzić lont w dupę i podpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Ale patrząc z drugiej strony to parówki muszą mieć tam bardzo wyjątkowy i specyficzny smak skoro panowie się nie zorientowali;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 9 Kwiecień 2018 Share Napisano 9 Kwiecień 2018 ale to Polacy nie Rosjanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Kwiecień 2018 Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Bo do tej pory tylko kawiorem do szampana 😀 A,że parówki tylko przez szybę widzieli, to skąd mogli wiedzieć jak smakują? 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2018 Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Czy tylko ja o Hebdzie pomyślałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2018 Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Fajnie ze o mnie myslisz dniem i noca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2018 Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Hebda (10018 / 314) 2018-04-10 11:04:20Bez przesady...Po prostu, pewne zachowania mi się z Twoją osobą kojarzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 12 Kwiecień 2018 Share Napisano 12 Kwiecień 2018 u nas z budowy kradną beton,zbrojenia itp a u ruskich parówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Kwiecień 2018 Share Napisano 23 Kwiecień 2018 mogli je wrzucić na grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 23 Kwiecień 2018 Share Napisano 23 Kwiecień 2018 Klasyka niczym Potop"http://www.youtube.com/watch?v=-sNUnQORyEg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.