les05 Napisano 21 Marzec 2018 Autor Share Napisano 21 Marzec 2018 Skorodowana i niekompletna Błyskawica została znaleziona w woj. lubuskim!!http://www.facebook.com/lmwdrzonow/?hc_ref=ARTnv2UvG6mxFhA93pY2vzp0WT_I8AnTj2NNnDpqvCGB_Jr4ykOFyqXHjRTKVWOy9Sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 W komentarzach jest że zapukali o 6 rano..Przed nami kosztowny proces konserwacji eksponatu, w związku z czym rozpoczynamy również poszukiwania sponsorów."yyyy?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:51 21-03-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 Może chcą jeszcze z tego postrzelać, no to będzie kosztowało -:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 sól/kret nie jest drogi,bezpieczniki do prostownika też..strzelać?chyba jak wot, ach bach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 Śmiech na sali z tą kosztowną konserwacją"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 Czepiacie się, przecież to kilka butelek octu potrzeba żeby całego zanurzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 W LMW kilkukrotnie spotykałem się z dziwnymi postawami" jego pracowników!Ta kosztowność" wcale mnie nie dziwi po moich doświadczeniach z tą instytucją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Marzec 2018 Share Napisano 21 Marzec 2018 Może kasa z takich zbiórek ląduje w kieszeniach prywatnych? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Marzec 2018 Share Napisano 22 Marzec 2018 Nie wiem, ale z moich doświadczeń wynika, że winne tu jest raczej lenistwo i brak zaangażowania pracowników muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Marzec 2018 Share Napisano 22 Marzec 2018 No to chyba jak w każdym muzeum w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Marzec 2018 Share Napisano 22 Marzec 2018 Nie wiem czy jak w każdym, ale kontakty z pracownikami Drzonowaoraz Muzeum Obozu w Oświęcimiu okropnie zraziły mnie do Muzealników".Ludzie z którymi miałem do czynienia są nie powinni piastować swoich funkcji moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.