archeo Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 jutro ma być tak duszno i gorąco, że jajka wyparują w czasie kopania, ale mogę jechać jeśli coś konkretnie zostanie ustalone.Sebastian archeo"
dominic Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 ja jestem za juz 2 dni nie kopalem:}nie wiem co tominew uuuuuu jak sie zapatrujesz na okolice nieporet czy liv militaria czy monetki i guziki pzdr
archeo Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 dominic zadzwoń do mnie z rana, jak będziesz wiedział gdzie jedziesz, ok?Sebastian archeo"
Tominew Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Witam Panowie i Panie!!!!! Już jestem!!! Byłem na uropie nad morzem a dokładnie w Krynicy morskiej oczywiście z piszczałką. Efekty takie sobie : Sporo ciekawych łusek do Mausera, Maska niemiecka, widelce i noże, uprzęży od groma, hełm niemiecki itd.
Tominew Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Cześć ponownie!!! Czy chcecie się gdzieś dziś wybrać w okolice Warszawy na poszukiwania , bo ja bardzo chętnie. Czekam na odzew do 12.
dominic Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 cze bede przy kompie oki21 pzdr jak sie odzywales bylem na wykopkach pzdr
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Witam !Przez przypadek odnalazłem adres forum podczas poszukiwań informacji o SS Viking w rejonie Modlina w 1944r. Fajnie, że przeszukujecie lasy z piszczałkami. Musze się pochwalić, że znalazłem całkiem przez przypadek w lesie między Pomiechówkiem, a Dębem Panzerfaustpatrone 40 . Na wierzchu ! Więc co takiego kryje się głębiej? ..... Cholera nie mam piszczałki - jaką kupić ?
Gość Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Zainteresowanych jego wyglądem proszę o kontakt na mail : kocur20@unimedia.plPozdrawiam !
dominic Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 cze na poczatek proponuje pozyczyc ,pozniej zastanowic sie co chcesz szukac ,a w koncu ile kaski na ten szczytny cel :}:}:}
1AIR1 Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 WitamWkleiłem jeden z postów bo nie chcę się powtarzać...to ostatnie fanty ze Słupna...http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=0&ktory=110481#110481Pozdrawiam
Tominew Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Witam!!!! Czy ktoś ma ochotę wybrac sie za mna na poszukiwania w okolice Choszczówki i Białołęki???? Bo ja napewno idę!!! CZekam na odpowiedz do 12
dominic Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 cze zadz do mnie bo nie mam twojego nr a nie moge otworzyc majla pzdr
Tominew Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 ja jeszcze nie ale już wychodze , a co ? masz ochotę wyskoczyć?
archeo Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 dominic i jak przeżyłeś weekend?, ja mam dziś straszny zaje....b, ale może uda mi się na wtorek załatwić czas wolny. wieczorem będę wiedział co z jutrzejszym dniem.Sebastian archeo"
dominic Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 cze b fajnie bylo ale dzis okolice wawy pzdr tominew pzdr
Tominew Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Cześć Dominic!!!! Czy masz dziś chwile na jakiś wypad!!!! Odezwij sie!!!! A może ktoś z okolicy ma ochotę na wspólny wypad z wykrywką?????CZekam na odpowiedz do 12.Pozdrawiam i licze na was
dominic Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 cze sorki dzis pracuje ,jutro z rana chce wyskoczyc ale tylko na 3g pod olszynke ;moze w jakis dzien po twojej robocie ,jak tydz temu poszlo pzdr
dominic Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 jedziesz z nami na zlot do torunia chcemy jechac w sob rano iw niedz wrocic gdzies po poludniu,gdzie dzis lecisz pzdr
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Witam Panowie z rejonu Białołęki, może niedługo dołączę do lokalnej ekipy, a tak na marginesie, to może ktoś z Was wie o mieszkaniu do kupienia w tamtym rejonie, bo prawie wszystkie ogłoszenia są od pośredników. Będę wdzięczny za info na maila:-) Sorry Bocian za zboczenie" z tematu:-)Daniel
Tominew Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Niestety o mieszkaniu to nic nie wiem , trzeba by sie pokręcić po osiedlu to napewno byś coś znalazł. A co do Wspólnych wypadów to zapraszamy, może niedługo powstanie na Tarchominie stała ekipa na wedrówki z piszczałką.
danieloff Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Ostatnio kręcę się tam prawie codziennie, szkoda, że nie z wykrywką:-) Dzieki i w razie czego proszę o czujność i szybki donos:-)Daniel
Kopi Napisano 7 Wrzesień 2004 Napisano 7 Wrzesień 2004 Witam.To i może ja gościnnie :), wszak niedaleko, autko jest, piszczałka też.PozdrawiamKopi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.