Skocz do zawartości

Wrocławianie, prośba do Was

popcorn65

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam prośbę do kolegów z Wrocławia.
Otóż dorabiam sobie w firmie która serwisuje aparaturę medyczną w związku z czym w niedzielę po południu przywiozę części do rezonansu do szpitala przy ulicy Grabiszyńskiej które będę wymieniał w poniedziałek.
I tu moja prośba...czy ktoś mógłby dać mi namiar/kontakt na jakiś w miarę rozsądny hotel/nocleg w pobliżu, który za bardzo nie zrujnowałby mojego budżetu???
Napisano
W sumie to jednakowe progi...przynajmniej cenowo.
Co prawda nie wybrałem żadnego z nich ale wielkie dzięki Yeti bo dzięki tym namiarom trafiłem na fajną ofertę.
Pzdr.
Napisano
Nazywa to się No Name Apartmens" przy Ruskiej 41 (matko, skąd taka nazwa ulicy???)
Apartament za 108 zeta, oferta last minute z Bookingu...hotele w tym rejonie nie schodzą poniżej dwóch setek + parking.
Napisano
Popcorn ta ulica istnieje od dawna, w kronikach w 1345 opisana jako Rusyschin Gasse ,późniejsza nazwa Reuschestrasse i nie ma żadnych konotacji ze wschodem.
Napisano
Z tym parkowaniem w centrach to już wszędzie robi się problem...ale że będzie to niedziela kiela 17 więc jestem dobrej myśli:)
Fala...Wrocławia nie znam kompletnie, będę tam pierwszy raz...myślałem że to na cześć wyzwolicieli a właściwie to zdobywców.
Napisano
Popcorn, o rzut beretem masz ulicę o nazwie Psie Budy , i też jest stara jak sam Wrocław.A jak pójdziesz dalej to ul.Antoniego dojdziesz do Włodkowica skręć w lewo i poprzez Plac Wolności przejdź koło hotelu Monopol i znowu w lewo w Świdnicką tam dojdziesz do Rynku i znowu w lewo, miniesz ratusz, pomnik Fredry i poprzez plac Solny znowu dojdziesz do Ruskiej.Taka krótka trasa powinna się nowicjuszowi w mieście spodobać.
Napisano
Yety w latach 70 mieszkańcy Antoniego wieczorem nie wychodzili z mieszkań, myślałem że jak odpicowali i założyli oświetlenie to i cywilizacja dotarła.... -(
Napisano
Na pewno Wrocław awansował na zaszczytne pierwsze miejsce w moim rankingu na najbardziej przyjazne miasto kierowcom...matko, tam wszędzie tramwaje...z przodu tramwaj, z tyłu tramwaj i jeszcze z boku atakują...niemniej starówka i architektura zrobiły na mnie duże wrażenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie