Nahen Napisano 18 Październik 2017 Autor Share Napisano 18 Październik 2017 Pytanie nr:1 - Ktoś mógłby mnie oświecić gdzie szukać takich pozycji jak wiadomości prywatne"? 2 - Dlaczego czasem posty które piszę pojawiają się z jakimś potężnym opóźnieniem, a czasem są wyświetlane od razu"? Więcej problemów na razie nie stwierdzono ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Mechanika Forum bangla...W przeciwieństwie do Ciebie, który na oczy nie widział:http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091Na pocieszenie dodam, że zachowujesz się jak standardowy nowy Użyszkodnik. Masz nawet powyżej średniej, bo ani jednego zdublowanego wątku a i wulgaryzmy się nie pojawiły.Pamiętaj- herbata to zło, gorsze są tylko koty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 18 Październik 2017 Autor Share Napisano 18 Październik 2017 Ok przyznaję czytając załączony materiał chyba przeoczyłem ten punkt o |automatycznej blokadzie pierwszych 10-ciu postów ;) Stąd zdziwienie moje ;) A jak się sprawa ma z PM-kami"? Od wczoraj się rozglądam za czymś takim jak skrzynka" czy wiadomości" i nie mogę namierzyć. A niegrzecznie jest nie odpowiedzieć na wiadomość, tym bardziej, ze samemu zagadnąłem do jednego z szanownych użyszkodników i głupio byłoby nie wiedzieć czy odpowiedział a tym bardziej nie odpowiedzieć/zareagować na jego odpowiedź ;) Tak więc pytanie nr 1 uważam za załatwione ;) Proszę o naprowadzenie w związku z pytaniem nr 2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 A jak się sprawa ma z "PM-kami? Od wczoraj się rozglądam za czymś takim jak "skrzynka...."Po pierwsze primo- do 10 ujawnionych wpisów nie masz możliwości wysyłania wiadomości prywatnych.Po drugie primo- jak już masz wymaganą ilość ujawnionych wpisów, to brudnym paluchem najeżdżasz na ekranie na mały sprytny +" przy nicku a wtedy staje się jasność.Po trzecie primo- odświeżania nie rozumiem. Wpisy pojawiają się na bieżąco, chyba że są to wpisy nowych Użyszkodników. One pojawiają się nie w dacie ujawnienia, ale zgodnie z datą wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Yeti,plusik to do wlepiania batonow sluzy chybaWystarczy kliknac na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Młody...Co Ty wiesz o ubijaniu...Hebda (9690 / 311) 2017-10-18 15:49:35+" kryjeWyślij wiadomość (email)Dodaj kartkęDodaj ostrzeżeniePrzy czym, oczywista oczywistość ostatnia opcja jest nieużywana :-)PS Zwłaszcza, że Twoja wersja idzie automatem- moja, pozwala wybrać, z jakiego konta pocztowego chcesz kogoś nastraszyć...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:15 18-10-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Z priva nie korzystam,tj nie wysylamA i w sumie dawno nikt pod odstrzal sie nie podstawil,jacka nie ma,bjar sie nie wychyla a visa jakos szkoda bo niby swoj i jeszcze by kontratakowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Ja przypomnę, że już kiedyś jeden swój człowiek chciał mnie odstrzelić z partii i dodać tylko mogę, że wszelki słuch po nim zaginął. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Moze wyplynie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 To były czasy, jak Wojtek wszystkich modów zbanował :-)Ja jeden się uchowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Z kołem od T34 przywiązanym do nóg jeszcze żaden nie wypłynął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 A kto, dla przykładu, Lelów pamięta?Niu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 18 Październik 2017 Autor Share Napisano 18 Październik 2017 Ok sorki, że Waszmościom przeszkodzę, ale nadal frapuje mnie jeden drobiazg: Jak chce wysłać wiadomość to zaklikowywuję na nicku i piszę i wysyłam... i to jest jasne. Ale skąd się dowiem o tym, że ktoś do mnie coś skrobnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Aaaa... wtedy zaglądasz na SWOJE PODANE przy rejestracji konto pocztowe. Lub inne, jeśli w tzw międzyczasie zmieniłeś adres.Aż takiego wypasu, jak dedykowany adres @ Odkrywca nie zapewnia.PS Ale jeśli pijesz herbatę, to raczej niewielu będzie do Ciebie @ wysyłało. My wolimy zdrowe podejście do życia- kawa, papierosy, berbelucha, bigos z kotem, itp...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:32 18-10-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Ale jedno trzeba już przyznać, to forum bardziej trąca myszką niż ruskie walonki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Odwal się Yeti od kotów, bo Ci w końcu Bastet zrobi ziazi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 vis1939 (7836 / 91) 2017-10-18 20:02:43Podać @ do Admina?balans (4453 / 62) 2017-10-18 20:06:18Gdyż aczkolwiek ponieważ... każe mi się, tfu tfu, herbaty napić?Prześladują mnie te ścierwojady 24/7/365.. to co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nahen Napisano 18 Październik 2017 Autor Share Napisano 18 Październik 2017 Nie pijam kawy, nie pale papierosów ;) Ale tez nie pijam herbaty ;) Aaaa no i z kotów to te no sierściuchy na rejonach co najwyżej ;) Mam dużego psa i on dba o to, żeby koty trzymały się w bezpiecznej odległości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Nahen (24 / 1) 2017-10-18 20:09:21To może, ewentualnie, np Hebda do Ciebie napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Podać @ do Admina?"Znając postęp wprowadzania owego foruma" to już wole napisać do św Mikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 vis1939 (7837 / 91) 2017-10-18 20:12:32To po co pianę bijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Bo mi się nudzi, a nie mam kota w pobliżu żeby go pomęczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 vis1939 (7838 / 91) 2017-10-18 20:22:24Przecież możesz do Hebdy zadzwonić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Zieeeew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Październik 2017 Share Napisano 18 Październik 2017 Szkoda kola od teciaka...Yeti,nr zaczynajacych sie na 700" nie odbieram.O Lelow o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.