Skocz do zawartości

Mechanika foruma

Nahen

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie nr:

1 - Ktoś mógłby mnie oświecić gdzie szukać takich pozycji jak wiadomości prywatne"?

2 - Dlaczego czasem posty które piszę pojawiają się z jakimś potężnym opóźnieniem, a czasem są wyświetlane od razu"?

Więcej problemów na razie nie stwierdzono ;)

Mechanika Forum bangla...

W przeciwieństwie do Ciebie, który na oczy nie widział:

http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091

Na pocieszenie dodam, że zachowujesz się jak standardowy nowy Użyszkodnik. Masz nawet powyżej średniej, bo ani jednego zdublowanego wątku a i wulgaryzmy się nie pojawiły.

Pamiętaj- herbata to zło, gorsze są tylko koty.

Ok przyznaję czytając załączony materiał chyba przeoczyłem ten punkt o |automatycznej blokadzie pierwszych 10-ciu postów ;) Stąd zdziwienie moje ;)

A jak się sprawa ma z PM-kami"? Od wczoraj się rozglądam za czymś takim jak skrzynka" czy wiadomości" i nie mogę namierzyć. A niegrzecznie jest nie odpowiedzieć na wiadomość, tym bardziej, ze samemu zagadnąłem do jednego z szanownych użyszkodników i głupio byłoby nie wiedzieć czy odpowiedział a tym bardziej nie odpowiedzieć/zareagować na jego odpowiedź ;)

Tak więc pytanie nr 1 uważam za załatwione ;)

Proszę o naprowadzenie w związku z pytaniem nr 2 ;)

A jak się sprawa ma z "PM-kami? Od wczoraj się rozglądam za czymś takim jak "skrzynka...."

Po pierwsze primo- do 10 ujawnionych wpisów nie masz możliwości wysyłania wiadomości prywatnych.

Po drugie primo- jak już masz wymaganą ilość ujawnionych wpisów, to brudnym paluchem najeżdżasz na ekranie na mały sprytny +" przy nicku a wtedy staje się jasność.

Po trzecie primo- odświeżania nie rozumiem. Wpisy pojawiają się na bieżąco, chyba że są to wpisy nowych Użyszkodników. One pojawiają się nie w dacie ujawnienia, ale zgodnie z datą wpisu.

Młody...
Co Ty wiesz o ubijaniu...

Hebda (9690 / 311) 2017-10-18 15:49:35

+" kryje

Wyślij wiadomość (email)
Dodaj kartkę
Dodaj ostrzeżenie

Przy czym, oczywista oczywistość ostatnia opcja jest nieużywana :-)

PS Zwłaszcza, że Twoja wersja idzie automatem- moja, pozwala wybrać, z jakiego konta pocztowego chcesz kogoś nastraszyć...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:15 18-10-2017

Ok sorki, że Waszmościom przeszkodzę, ale nadal frapuje mnie jeden drobiazg: Jak chce wysłać wiadomość to zaklikowywuję na nicku i piszę i wysyłam... i to jest jasne. Ale skąd się dowiem o tym, że ktoś do mnie coś skrobnął?

Aaaa... wtedy zaglądasz na SWOJE PODANE przy rejestracji konto pocztowe. Lub inne, jeśli w tzw międzyczasie zmieniłeś adres.

Aż takiego wypasu, jak dedykowany adres @ Odkrywca nie zapewnia.

PS Ale jeśli pijesz herbatę, to raczej niewielu będzie do Ciebie @ wysyłało. My wolimy zdrowe podejście do życia- kawa, papierosy, berbelucha, bigos z kotem, itp...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:32 18-10-2017

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie