zelig Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Dla wszystkich fascynatów starych map: http://www.landkartenarchiv.de/i od razu link do jednej z kilku(nastu) map prus: http://www.landkartenarchiv.de/bv4_1939.htmCiekawe czy będą też mapy topo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Dzięki, Zelig!Jak zwykle interesujące materiały najwyższej próby. Nie wszystko jeszcze popodpinane pod linki gdzieniegdzie, ale z czasem pewnie naprawią (np. Continental Straßenkarten für Rad- und Kraftfahrer) pozdr,M Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki. Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 super !!zelig jak zawsze na wysokości zadania !!pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelig Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Dzięki. Uznanie należy się niejakiemu Michaelowi Ritzowi.Bardzo długo czekałem na taki sajt - stąd mój entuzjazm. Takie strony moralnie" usprawiedliwiają wynalazek Internetu :) W ramach wdzięczności chyba mu wyślę kilka map... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 No ladne mapy.Szkoda troche ze nie ma ich w jednym kawalku.Przy okazji sie pochwale ze weszlem w posiadanie skanow zdjec lotniczych z rejonu Gory Sowie i okolice. Wedle niepotwierdzonych wiadomosci sa z polowy lat 50-tych.Pozdrawiam.Moskwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack61 Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 pomimo ze w kawałkach to super!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciu_r Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Niedawno kupiłem na allegro 1000 wojskowych map topograficznych za 17 zł. Są z lat 80 ale można znaleźć ciekawe miejsca do przejrzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.