maksiu Napisano 21 Luty 2017 Autor Share Napisano 21 Luty 2017 http://www.tvn24.pl/olsztyn-znalazl-zabytkowe-monety,717272,s.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Luty 2017 Share Napisano 21 Luty 2017 Nic nie napisano jak amierzono" tego groźnego przestępce. Nawet chyba raz nie wyszedł z nowym rutkiem. Peszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Luty 2017 Share Napisano 21 Luty 2017 Straszny przestępca. Aż się gość strasznie obłowił. Powinni go skazać na śmierć przez łamanie kołem. A już ten cytat to prawdziwa perełka - godnie z polskim prawem wszystkie zabytki archeologiczne, bez względu na sposób odkrycia, stanowią własność Skarbu Państwa i są wyłączone z obrotu handlowego. Obowiązkiem osoby, która odkryje przedmiot mogący być zabytkiem, jest niezwłoczne zgłoszenie tego faktu właściwemu konserwatorowi zabytków bądź wójtowi."Ciekawe jakich warunków ten gość nie spełnił? Włączył jakieś monety do obrotu handlowego? Nie zgłosił wójtowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 Lepiej żeby było w ziemi co za kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeweg Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 A najgorsze jest to że miał TROJANY :D Pewnie komuś kompa zaraził :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 O widzę Yeti w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 Oj dzidzia, dzidzia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 Chodził tam gdzie nie trzeba i już ma trojany he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 Lepsze to, niż triplex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 triplexa by miał jakby chodził za SEXtersjami", sestersjami, kiedyś wyskakując z okopu natknąłem się na trzy takie, poprawiały majtki i szminkowały się, trochę się przestraszyłem, ale one chyba bardziej, bo chciały wracać do Bułgarii na piechotę, a tak poważnie, to chyba trzeba będzie kopać w u południowych sąsiadów tam przynajmniej nikt się nie czepia, a redaktorzyna z TVN z panią milicjantką wycenili garść boratynek na kilkaset tysięcy żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edekreak Napisano 22 Luty 2017 Share Napisano 22 Luty 2017 O kurde mam dwie boratynki jestem bogaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Luty 2017 Share Napisano 23 Luty 2017 Zal ot i tyle się nowym Rutusem nacieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2017 Share Napisano 23 Luty 2017 k-szela (1106 / 67) 2017-02-22 21:19:24 rzeba będzie kopać w u południowych sąsiadów tam przynajmniej nikt się nie czepia"I tu, podwójnie możesz się poczuć zaskoczony..Pierwszy- tam, na miejscu...Drugi- przekraczając granicę naszej socjalistycznej Ojczyzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.