vojtaz2 Napisano 18 Luty 2017 Autor Napisano 18 Luty 2017 Witam szanowne grono, ludzie wykopali tak gąsienice, cóż to za wynalazek, z czego?
Czarek Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 samiście sobie to zrobili, trzeba było powiedzieć że od jakiegoś bobcata czy innego cata to by sprzedał taniej;)
vojtaz2 Napisano 18 Luty 2017 Autor Napisano 18 Luty 2017 Witam szanowne grono, ludzie wykopali tak gąsienice, cóż to za wynalazek, z czego?
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2017 Autor Napisano 5 Marzec 2017 Arek nie potrzebnie rozpętałeś falę hejtu, nikt nie zapytał jaka była sytuacja, za darmo nie było i z nieba nie spadło.bjar_1 i yoony dzięki za pomoc. Jak ktoś ma zamiar hejtować, niech najpierw do mnie napisze na pw
torba5 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 czemu na priv,wystarczyło otagować post ,że na handele pójdzie i nikt by się nie japił ,a tak jak zwykle ....
Moskit1/2 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 torba5, bo by wyrok na siebie podpisał z automatu wiec tak źle i tak źle, forum to już skamieniałości, przeszłości naszych pseudo prawości socjologi po peerelowski modrości.....
viator01 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 Moskit1/2 (143 / 11) 2017-03-05 20:38:24 A jaki wyrok? Wiele takich było wątków i jakoś wszyscy przeżyli.
Czarek Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 ja już się ledwo trzymam z falami hejtu, mam 3 wafelki (swoją drogą jakaś amnestia powinna być?) ale czasem muszę złośliwie skomentować, nie mogę się powstrzymać jak widzę że ktoś myśli że nie wiem jakie skarby ma i za 10 kafli taki śmieć sprzedaje...
Por. Wojas Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 Próbuje sprzedać,a nie sprzedaje ;) Cóż - debili nie sieją.
vojtaz2 Napisano 21 Luty 2017 Autor Napisano 21 Luty 2017 Ktoś chce te gąski? są do odebrania w Białogardzie. Więcej info na pw
torba5 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 luz luzem., regulamin regulaminem to kolejny raz co kolega vojtaz nie otagował wszyscy wiedzą że goni to co kopie ,jego sprawa ,ale regulamin nie dla wszystkich .....
torba5 Napisano 5 Marzec 2017 Napisano 5 Marzec 2017 a kto umarł ten nie żyje :)na vojtaza pewnie inna regulamina każdy młody już by po żopie dostał ,a tu trzeba na luz brać
vojtaz2 Napisano 6 Marzec 2017 Autor Napisano 6 Marzec 2017 Ale się czepiacie, przecież ja tego nie wykopałem, tylko kupiłem i uratowałem przed zalaniem betonem.Szkoda że w regulaminie nie ma nic o KONFIDENTACH,Kto lubi konfidentów ręka w górę Po za tym dobrze że jest te forum i paru dobrych ludzi, tak jak wyżej napisałem, chcieli zalać to betonem i wtedy dostałem kopa żeby po to jechać.Amen
vojtaz2 Napisano 6 Marzec 2017 Autor Napisano 6 Marzec 2017 Odstąpiłem tą gąskę tu na forum i pisałem że może ktoś po to pojechać, nikt nie spieszył się po to, zwłaszcza że trzeba było zapłacić za złom" Wszyscy by chcieli żeby jeszcze im to przywieźć.Nikt nie miał odwagi jechaćMiło poczytać teraz hejty
Pytanie
vojtaz2
Witam szanowne grono, ludzie wykopali tak gąsienice, cóż to za wynalazek, z czego?
23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.