brodaamor Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 O panach, jaśniepanach włądzy i chamach.http://www.youtube.com/watch?v=82cqpxNdr6s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Panie i Panowie...Miało być śmiesznie a jest tak śmiesznie, że aż strasznie...I, może, na tym poprzestańmy.PS Moje koty* mogą nie być zadowolone, jak je ktoś o 6 obudzi..* a wiemy, że to samo zło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Ponoć każdy, prawdziwy mężczyzna powinien również nieco za kratami posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Pamiętaj, że Festung Breslau poddaje się ostatnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Mnie nurtuje coś innego - czy kot-samiec to męszczyzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Nie wiem... ostatnią rzeczą, na którą mam ochotę, to rozmowa z moimi sierściuchami. A, że wszystkie wysterylizowane/wykastrowane, to i tak nie sprawdzę co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 A jak wysterylizowane, to nie męszczyzny. Ale za to falsetem mogą miałczeć. Rzadka to umiejętność w dzisiejszych czasach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Nie wiem czy rzadka, czy częsta...W nowym sprzęcie nie chciało mi się podłączyć głośników, stąd nie wiem, jakim głosem np pomocnik apteczny się udziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Ach,nasz Misio,to w ogóle ostatnimi czasy zamilkł.W sumie,to szkoda... bo ciekawe wątki umierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Luty 2017 Share Napisano 26 Luty 2017 Nie umierają...Trzeba, za to, najbliższy Teleranek oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 A słyszeliście co ten Piotrowicz ostatnio gadał. To jest dopiero tępa dzida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 Ja się zastanawiam, czy w ogóle, w tej opcji występuje ktoś lub coś, co rozumuje i werbalizuje z sensem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Luty 2017 Share Napisano 27 Luty 2017 Może Pani Basia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 Abyśmy czuli się bezpieczni, można założyć nowy dział - Kącik amatorów ojca dyrektora" lub Kącik amatorów Radia Maryja", gdzie każdy będzie mógł umieścić od czasu do czasu jakąś pieśń pochwalną odpowiednio i wiadomo w którym kierunku spolaryzowaną. Sądzę, że wówczas będzie można pozbyć się obaw, którymi mogą zostać dotknięte koty Yeti'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 Koty raczej obaw nie mają, a że wysterylizowane/wykastrowane, to cóż innego mają robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.