Romo Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Napisano 16 Styczeń 2017 Cześć, może ktoś pomoże, może widział coś podobnego na mapie, chodzi mi o zaznaczony kształt przypominający zarysem zamek, w terenie nic tam nie ma.
Romo Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Napisano 16 Styczeń 2017 Cześć, może ktoś pomoże, może widział coś podobnego na mapie, chodzi mi o zaznaczony kształt przypominający zarysem zamek, w terenie nic tam nie ma.
remington Napisano 16 Styczeń 2017 Napisano 16 Styczeń 2017 Wygląda na zarys szańców. Po wałach mogło nie pozostać śladu, może jest wzniesienie?
IdeL Napisano 19 Styczeń 2017 Napisano 19 Styczeń 2017 A niech piszą te głupoty. Potem będą posty nabijać wyżalając się na głównym" jak to stracili wykrywki,a w zamian za to zarobili po dziesięć patoli do zapłacenia i po dwójce w zawiaskach. Rozsądek to czasem drogi towar dla co niektórych.
atylla Napisano 16 Styczeń 2017 Napisano 16 Styczeń 2017 co widać na geoportalu to szweckie góry i widać że jakaś warownia była
Czarek Napisano 18 Styczeń 2017 Napisano 18 Styczeń 2017 z latareczką i słuchawkami na uszach żeby pikania nie było słychać:)
torba5 Napisano 18 Styczeń 2017 Napisano 18 Styczeń 2017 no a potem dziwują że z nas hieny robią ,jak tu jeden z drugim taki mądry ,jak Czarka jeszcze o dowcipas podejrzewam tak ,pana od gustu rzeczy już raczej nie ,tak czy siak głupie to czytają i opinie wyrabiają .....
J.H. Napisano 17 Styczeń 2017 Napisano 17 Styczeń 2017 umocnienie ziemne w typie crochet; długość boku, jak mniemam 5O do 1OO kroków?
J.H. Napisano 17 Styczeń 2017 Napisano 17 Styczeń 2017 aaa, z wykrywaczem to bym chodził w promieniu 8OO/12OO metrów, bo tam by stały siły oblegające/ blokujące...
Romo Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Napisano 17 Styczeń 2017 Rezerwat rezerwatem, ale to jest ze sto metrów od niego. Teraz jak spadł śnieg, widać ten zarys z mapy, ale niestety wygląda to na jakieś odwodnienie, jest to teren zalewowy - Dolina Prosny :-)
Pytanie
Romo
Cześć, może ktoś pomoże, może widział coś podobnego na mapie, chodzi mi o zaznaczony kształt przypominający zarysem zamek, w terenie nic tam nie ma.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.