predi888 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Co o tym myślicie? Osobiście jestem troszkę nerwowy ...http://www.youtube.com/watch?v=DyaokGHcp94&feature=em-uploademailhttp://www.facebook.com/robert.witwyrostkiewicz/posts/1246173752095797Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 07:12 08-11-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkierek11 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Niby od 7-11 listopada ma być nagonka nie wiem dlaczego ale mam tez złe przeczucia.Nielegalnego nic nie mam ale policja zawsze coś znajdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Taka ciekawostka ,raczej między bajki trza włożyć choć pierwszy telefon w tej sprawie dostałem ze dwa tygodnie temu ,ma być grubo ,no i pod egidą Interpolu :)Wyro to zamieścił ale się nie ustosunkował ,podejrzewam że plota która odbijana wielokrotnie urosła to takiego właśnie rozmiaru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Na razie łapią tylko po polach: http://www.tvn24.pl/poznan,43/wpadl-na-polu-w-domu-mial-skarb-monety-krzyzyki-fibule,690233.html;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 ,,Na polu pod Piłą policjanci przyłapali mężczyznę chodzącego po polu z wykrywaczem ,, - jeszcze trochę i zaczną się polowania z nagonką , jak na zające : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 praktycznie już się zaczęły ,na śląsku gdzie do tej pory był względny spokój ,jest jakaś histeria,przytoczę wioskę którą moi znajomi i inni z regionu znają doskonale ,chodzi o Żarnowiec latami współpraca z miejscowymi układała się rewelacyjnie ,do czasu od 6 tygodni wiocha jest po okiem archeo mimo że nie ma żadnych stanowisk ,miejscowi pouczeni że mają dzwonić na milicję jak tylko pojawią sie chłopaki na polach ,niebiescy przyjeżdżają co rusz bo miejscowi dzwonią ,a muszą dymać aż z Olkusza a to kawał drogi ,mimo że sami nie chcą ,ale muszą,niby nic bo tylko spisują ,ale kiedy i komu ta notka będzie potrzebna ...,kiedyś padł tak Lelów ale tam to już była poszukiwawcza wolna amerykanka ,pazerność poszukiwaczy przekroczyła tam normy i za to bekliśmy wszyscy ,całkiem możliwe że Żarnowiec spotkał ten sam los ,bo wiem że ekipa co położyła Lelów ,ryła jak pogięta i tu ,a może szala się przelała po tym jak ktoś dobrał się do miejscowego kirkutu ,niestety w wielu wypadkach nie jesteśmy bez winy i sami nakręcamy to co teraz się dzieje ,choć jak pisałem wcześnie akcje poszukiwacz" raczej między bery i bojki bych wraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Miejsca są palone" przez przygłupów wszędzie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Racja,czasem sami kręcimy sobie bat na d.. , a policja gdy dostanie zgłoszenie musi dokonać interwencji .Kilka tygodni temu miałem ,, bliskie spotkanie III - go stopnia ,, z naszą ,, władza ludową ,,Byłem na polu-ugorze blisko drogi , pozwolenie od gospodarza ,,na gębę ,,ale było ,zatrzymał się radiowóz wysiedli panowie , zapytali co robię , co można znaleść ,wypytali o parametry sprzętu , trochę pogadaliśmy no i odjechali.Szczerze mówiąc skóra ścierpła , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 A może by tak zapisać sie do ONR?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 A ja myślałem, że Ty na tym zdjęciu w M42 na łbie, to w stroju organizacyjnym, tyle że w wersji Volkssturm, patrząc na twarzowy gajerek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Yetti, weź w końcu powiedz tym chłopakom(tera to już dziadki) w piwnicy że wojna skończona. Powiedz im że Breslau to teraz Wrocław. Przestań brać złoto wagowo za puszke tyrolskiej.I wypuść ich w końcu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Chyba sobie jaja robisz...Porządna tyrolska cenniejsza niż złoto...Ja, z zaprzyjaźnionego lokalu gastronomicznego, resztki przywożę- wiesz jak się dziwili, gdy pierwszy raz kurczaka z czterema nogami zobaczyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Moim powiedziałem że bumba jetenteges obok i dwa sie zderzyły.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 No, ale Ty masz tam czerwonoarmistów, to oni w cuda nie wierzą...Masz w sumie łatwiej... moi, to naród kulturalny i wykształcony- na byle co się nie dadzą złapać.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:49 08-11-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Mówią do Ciebie per kameraden" bo czują, że Ty persona jesteś...Nie każdy kotkiem, z piskiem gąsienic, pod hipermarket zajeżdża.A Ja,ja, gut..." to zapamiętali z tych filmów, które wieczorem razem oglądacie.Moi, dla odmiany coś w stylu Nicht schissen..." Bruner...", itp...PS Ci u Bjara, w ziemiance, to wciąż Nu, pogodi" powtarzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Bjar to trzyma tych z Brygady Świetokrzyskiej co na kurwamać" polecieli jak reszta wykonywała" rozkaz o walce (nie mylić z walcem) . I ten mały drobny cwaniaczek :P nie dość że z Rajchu , z Hameryki to jeszcze z rodzin tych pacjentów ściąga :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Uspokój się i nie kozacz, bo teraz mają dużo fanów w całym kraju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Jacek- brygady Ci się pogibały...On tych od Dirlewangera hoduje... Takie wahs&go- wódka i zakąska w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Wiem co hoduje . Jak ostatnio im wrzucał szpek to krzyczeli Sława Bohu".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 8 Listopad 2016 Share Napisano 8 Listopad 2016 Cóś Ci się merda Jacuś :) Chachoły to raczej sało kuszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masorz Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 Aż z ciekawości zadzwoniłem na policje (mam jednego w rodzinie) i oto co mi powiedział:- Żadnej akcji nie ma i jak żyje to o czymś takim nie słyszał (czasami łażą po giełdach staroci i zawijają co mniej rozgarniętych handlarzy co trzymają zapalniki na polówkach wyłożone)- W celu przeszukania kwadratu muszą mieć nakaz z ten zostanie wydany tylko jeśli człowieka złapali za rękę, albo mają cynk w wiarygodnego źródła (niestety nie wiem co to wiarygodne źródło")- na łuskę z niezbitą spłonką to nawet nie patrzą bo ekspertyza jednej to podobno 200pln kosztuje- na kawałek rury z resztką zamka też nie patrzą bo ekspertyza rusznikarza to tez kilka stówekMożna spać spokojnie jeśli się nie jest grubą rybą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 http://www.youtube.com/watch?v=ny-2tbyJL3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 Taa... a kawałek rury z resztką zamka też nie patrzą bo ekspertyza rusznikarza to tez kilka stówek"- no i? Przecież oni na nie płacą tych kosztów z własnej kieszeni. Na komendzie ściepę robią na eksperta"?można spać spokojnie jeśli się nie jest grubą rybą"- no jak na razie, to zawijają właśnie samych leszczy, którzy wychodzą w niedzielę na godzinkę pozbierać z pól kopiejki i boratynki. Jakoś tych mega handlarzy zabytkami nie widać w policyjnych rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 Jakoś tych mega handlarzy zabytkami nie widać w policyjnych rękach."ty się bjarson tak nie martw... ciebie i Jacola, jako znanych w całym socjalistycznym (i nie tylko) świecie handlarzy szpejem pancernym - w tym bardzo rzadkich części od panzerkampfawegena DT ausf 75 - rach-ciach mogą zapuszkować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masorz Napisano 9 Listopad 2016 Share Napisano 9 Listopad 2016 o i? Przecież oni na nie płacą tych kosztów z własnej kieszeni"Wbrew pozorom oglądają jednak pieniądze przed ich wyrzuceniem w błoto. Za wydanie kilkuset PLN żeby udowodnić coś tak jednak błahego można podłapać w końcu zarzut o niegospodarność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.