krecik12 Napisano 8 Listopad 2016 Autor Share Napisano 8 Listopad 2016 i znów nie obejdzie się bez niego http://www.youtube.com/watch?v=6o-GOxI2hYo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 29 Listopad 2016 Autor Share Napisano 29 Listopad 2016 Zima w pełni, więc Yeti musi szykować swoje wdzianko http://armyworld.pl/product-pol-6160-Ghillie-Suit-Snow-Zimowy-Komplet-Bluza-Spodnie-Kapelusz-i-Oslona-Na-Bron-Maskowanie-Dla-Mysliwego-Snajpera-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2016 Share Napisano 29 Listopad 2016 Dziecko drogie...Ja się nie muszę maskować... Koleżanka małżonka, moja w dodatku, twierdzi, że i tak za bardzo poznaczny jestem... I nie jest to raczej komplement :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 29 Listopad 2016 Autor Share Napisano 29 Listopad 2016 Trza zatem tą poznaczność" ukryć ;) http://armyworld.pl/product-pol-583-Ocieplacz-Na-Twarz-Bundeswehr-Oryginal-Maska-Ocieplajaca-Nowa-.html#close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2016 Share Napisano 29 Listopad 2016 Yhm....A później nick na Hannibal Lecter zmienić?Czy, dla spokoju, wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 27 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2016 Uwaga! Uwaga! Na kanale SciFi Universal o godzinie 23:00 jest film: Wściekłość Yeti". Ktoś oglądał? Film wart obejrzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Grudzień 2016 Share Napisano 28 Grudzień 2016 Widzisz... widzisz do jakiego stuporu doprowadziłeś Kreciku Użytkowników Forum?Boją się nawet wpisy na O. robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Styczeń 2017 Share Napisano 15 Styczeń 2017 Oglądałem se dziss fakty tefałena. I tam pokazali Yettiego w ..... Gruzji i to na nartach i to z puszką tej lewackiej zbiórki na aborcje (czy jakos tak)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 A o to wspomniany powyżej Yeti z puszką w Gruzji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 22 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2017 Yeti na polowaniu (myśli, że nikt go nie pozna)....http://media.giphy.com/media/l0HlB1thcT5rbvVJu/giphy.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Ładny piesek. Co to za rasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Zapasiony chomik...One się tak do zimy przystosowują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Bardziej na kreta mi wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Ty musi kreta na oczy nie widziałeś...Podobnie, jak i chomika w wersji zimowej...Ale cóż- młody jesteś i się kiedyś (?) nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Podobno kupował pigułki dzień po" bez recepty, no i dostał za to od Trybunału Inkwizycyjnego 25 lat odsiadki i to bez zawiasów. I tak miał dużo szczęścia, bo mogli go spalić na stosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Janusz- powinieneś wiedzieć, że najlepszą metodą antykoncepcyjną jest szklanka zimnej wody...Dwa- ja, na szczęście, na brak recept* nie narzekam :-)* bez względu na temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 26 Kwiecień 2017 Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Jak nie po to może te na godzinę przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 A jak futro sie zajmie od plonacego konara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Może goli bobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Wam ylko" jedno w głowie...Czyli moja rada dla Balansa Wam się przede wszystkim przyda :-)Inaczej Darwin się załamie... niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Mylisz się odnośnie ajlepszej metody antykoncepcji", bo wg. najnowszych badań naukowych - najlepszą metodą antykoncepcji jest kalendarzyk, zwany przez niektórych watykańską ruletką".A z tym Darwinem to bym na Twoim miejscu był ostrożny, bo to podobno zwykły komuch był, a do tego twierdził że Yeti pochodzi od małpy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Balans- Ty się ciesz, że miałeś okazję o Darwinie w szkole usłyszeć.Teraz, wg nowej podstawy programowej, tego błędu już się nie powiela... PS Choć jestem ciekaw, czy Poczet Matejki będzie przerobiony? A może choć jakiś aneks dadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Nom, w aneksie będzie że Matejko był nie doiformowany , a pewien użytkownik tego forum załatwi haki bo z magistrem prawa jest na ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 27 Kwiecień 2017 Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Yeti - myślę, że tylko solidny przekaz na konto Ojca Daj-rektora może cię uratować od zguby za popieranie Darwina:-]A odnośnie przerobienia Pocztu Matejki, to myślę że nie będzie dużych zmian - na pierwszym miejscu co najwyżej pojawi się Prezydent Tysiąclecia", a dopiero po nim będzie Mieszko I i Bolesław Chrobry. No może jeszcze Misiewicz będzie robił za Stańczyka, ale to chyba o inny obraz chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.