Czlowieksniegu Napisano 22 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2016 Kloss nie będzie się nudził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Mimo wszystko na tak uznanym forum, nie spodziewałbym się komentarza na takim poziomie. Zmarła aktorka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Nazywała się Alicja Zommer - Kubicka .Aktor odtwarzający postać Hansa Klossa nazywał się Stanisław Mikulski . Z szacunku dla talentu aktorskiego warto znać personalia aktorów a nie postaci które odtwarzali .Robienie sobie jakichkolwiek żartów ze śmierci kogokolwiek wyklucza żartownisia z grona cywilizacji europejskiej .Łagodnie rzecz ujmując .Ale czego oczekiwać na forum gdzie grasują i szukają łupu cmentarne hieny .Dlatego rzadko tu już zaglądam .I jeszcze rzadziej piszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwiczoł Napisano 10 Wrzesień 2016 Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Ale czego oczekiwać na forum gdzie grasują i szukają łupu cmentarne hieny"Grzesiu,zrób pan z kilka uderzeń czołem o żeliwny garczek nim następnym razem wpadniesz na pomysł rzucania takimi szmatławymi tekstami na jakimkolwiek forum z powodu jakiegoś żartownisia.Czy może to jest objaw tej cywilizacji europejskiej" którą tak se tu z lekka mordę wycierasz panie nieskazitelny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Wrzesień 2016 Share Napisano 10 Wrzesień 2016 Yetti , fajowo że coś wyszukałes ale kim była Ta Pani? Ja nie kumam wszystkich , nie wiem , aktorów? Znanych Ludzi?Daj linke a nie cus.....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 www.wikipedia.org/wiki/Alicja_ZommerUderz w stół a nożyce się odezwą .Sam się Pan zdemaskowałeś Panie Kwiczoł.Mam prawo do własnego zdania i wyrażania tego na forum .Co do naruszenia netykiety , regulaminu forum i chamskich wycieczek pod moim adresem pozostawiam ocenę Pana Kwiczoła moderatorowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 13 Listopad 2016 Share Napisano 13 Listopad 2016 Szacunku do ludzi oduczyli mnie ludzie.W Polsce.Również z tego forum.Przykro mi bo niemal wszyscy poczuli się urażeni.Nie miałem zamiaru wszystkich obrazić.Może za dużo skrótów myślowych .Może zbyt duża wiara w inteligencję i wykształcenie .Niestety często organem opiniotwórczym jest margines a nie ogół.Bujam się trochę po świecie i niestety ,, Polactwo '' jest wszechobecne.Szacunku dla osób zmarłych nauczył mnie mój dowódca.Po wygranej bitwie rozkazał pochować i powiadomić rodziny.Obiad jedliśmy w towarzystwie pokaźnej sterty zwłok.To już były zwłoki którym należał się szacunek.Nieważne że kilka godzin temu próbowali nas zabić.Dlatego nie toleruję jakichkolwiek żartów z czyjejś śmierci.Również rozkopywania mogił w poszukiwaniu ,, fantów , które można opchnąć''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 A żarty z powodu śmieci Stalina, Hitlera czy Kim Dzong Ila też są passé? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 Żarty z powodu czyjejś śmierci?, chyba żartujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 Wy... tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2016 Autor Share Napisano 14 Listopad 2016 Wiem, wiem... są rzeczy, o których fizjologom się nie śniło...W sumie to i Was podziwiam, i Wam zazdroszczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 innymi słowy na tym Forum same świnie - delikatnie rzecz ujmując...a fota ze zlotu Użytkowników Forum Odkrywcy... ta brązowa to ja, taka lekko styfusiała... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Taki ciapaty wśród prosiaków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Może zakończmy już ten wątek .Miał być informacyjny.Zrobił się kącik porad psychiatrycznych.A ponoć tylko wariaci są coś warci.Jeżeli jeszcze ktoś coś zechce napisać to poproszę o propozycje hasła.Warunek jest jeden:hasło musi być niemożliwe do wpisania w stanie wskazującym na spożycie.Chętnie skorzystam z pożytkiem dla społeczeństwa :-)Może nikt wtedy w ogóle i w szczególe się na mnie nie obrazi.Nie będę się dłużej rozpisywał.Jeszcze przez Was znowu spóźnię na kurs panowania nad agresją :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2016 Autor Share Napisano 15 Listopad 2016 A Tyfus na to...PS Gdy był jeszcze piękny, młody, perspektywiczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.