ocalecodzapomnienia Napisano 22 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 22 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 22 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2016 Jak koledzy R i T kiedys sie zdecyduja to dorzuca tu znacznie wiecej.Reasumujac, kopalem i kopie tylko temat Wielkiej Wojny, nic innego mnie nie interesuje ( to zarazem bezpieczny i ciekawy dla mnie temat wypraw a i okolice na to sa, na nic innego spcecjalnie w sumie: no moze drobnica czy troche wrzesnia 39) nie posiadam i nigdy nie bylem w posiadaniu zadnego przedmiotu podlegajacego (chocby w najmniejszym stopniu) pod ustawe o BiA, na co dzien kieruje sie rozsadkiem, prawo zas, historie, aparat panstwowy szanuje.Praca ktora wykonuje na co dzien, jak i bliskosc WP, dodatkowo wymusza posiadanie czystego konta, takze z prawem jakie by w tej kwesti nie bylo, jakby kto nie narzekal, usciskiem dloni witam sie na co dzien, we wzajemnym poszanowaniu.Pozdrawiam z tego miejsca wszystich szalencow z tym samym hobby, sluzby i lokalnych a cichych milosnikow kopania.Powodzenia w dzialaniach i dalszej waszej ciezkiej i przede wszystkim rozsadnej, bezpiecznej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 23 Lipiec 2016 Share Napisano 23 Lipiec 2016 Bardzo fajnie się bawisz i bardzo ładne fanty wyciągasz :) ale powiedzmy sobie szczerze mimo twoich oświadczyn fotki mówią same za siebie, na twoim miejscu pewnych rzeczy" bym tu nie wklejał bo smutni panowie kto wie czy już nie zacierają rączek na premie i awanse i chodź widać że jesteś pasjonatom to zostaniesz okrzyknięty terrorystą lub wariatem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 23 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2016 masz po czesci racje kolego: niektore przedmioty pozostaja tylko na fotografiach.ze 'smutnymi panami' jestesmy sasiadami i to nie jest tajemnica, tak jak fakt ze do smutnych przynajmniej tu oni nie naleza : pol okolicznej silowni to prewencja, kryminalna i troche drogówki, okoliczna knajpa - 70 procent kryminalna, blok zas pracowniczy, widok patyka czy usmarowanego samochodu nikogo tu nie dziwil i nie dziwi, bo niczego do ukrycia nie mialem i nie mam, tematow do rozmowy za to sporo ( polowa sasiadow to policjanci na roznych szczeblach ), wbrew pozorom to ludzie z bardzo zblizonymi do naszych zainteresowaniami, zamiłowaniami, a ze w naszym srodowisku lekkomyslnych psujacych nam dobre imie nie brak to juz nie poradzi na to nic, odpowiadamy tylko za siebie samych ale nie generalizujmy w obie strony ; pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarat88 Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Pogratulować wypadów i zapału... czekamy na kolejne zdjęcia z terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Mimo iż większość tych fotek znam to i tak zawsze się to przyjemnie ogląda . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Ale piękna pułkowa. Miałeś fart, niesamowicie rzadkie trafienie. Wklej więcej fotek jak możesz. Szczerze gratuluję. Trzeba mieć, niektórzy na takie trafienie czekają całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Ładna. Piękna to by była, gdyby jej nie zżarła bieszczadzka ziemia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 herrer i bjar jako przeciwnicy forum wloczykija musza robic piaskownice a to dorosli ludzie podobno - otoz zadna tajemnica ze pulkowa poszla w swiat ; i to dla mnie zaden wstyd : 46 w biesach nie walczyl,mysle ze troche edukacji nie zaszkodzi - swiat ww1 nie konczy sie w biesach - takze pewne x wypadaloby wiedziec w dobie chocby googla dla leniwych. dnieprowski pulk piechoty zostal przeze mnie kopniety lokalnie przy kilku znajomkach choc moglem go kopnac rowniez w beskidzie co tym wieksza dla mnie frajda bylo bo kopalem oba te miejsca w ktorych pulk ten walczyl - jak jest tu jakis bezstronny moderator nie zionacy zawiscia do forumowicza z innego forum to polecam posprzatac po kolegach - rozumiem ze w waszym przekonaniu lepiej kupic niz samemu wykopac tyle co wykopalem sam mimo swojego mlodego wieku ;) a w dalsza dyskusje z zawistnikiem zazdrosnikiem sie nie wdaje ;) mozecie co najwyzej fantiki u mnie czasem kupic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 sorry herrer odpowiedz nie tyczyla sie ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 A jeśli można wiedzieć, jaki sens ma wklejanie zdjęć które obleciały już chyba wszystkie polskie fora po raz kolejny pod innym nickiem ? Jak by tego było mało, które potem poszły na aukcjach czym z resztą chwalisz się w swoich wypowiedziach ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Ot i słynny" Michał z Małopolski, widać dobre zioło siejesz hehehe!p.s. lepiej napisz w jakich służbach nie masz znajomości:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 oczywiscie ze nie : grunt to miec dystans do siebie samego, jak i otaczajacego swiata, znajac pojecie ironi : niepotrzebnie w ogole na zaczepkę zareagowalem, kiedy wystarczylo ja przemilczec, co komu do tego kto co kiedy i za ile sprzedał czy sprzedaje i jakie zielsko sadzi" cokolwiek to oczywiscie nie znaczy ;) co jeden lubi inny krytykowac zawsze bedzie od ludzka natura, z garstka zawistnych ludzi z nieznanego Ci blizej powodu w pojedynke nigdy nie wygrasz, walka z wiatrakami z gory jest przegrana a jest tez jedno slynne przyslowie ale jestescie madrzy to na pewno dobrze je znacie , pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2016 Share Napisano 27 Lipiec 2016 sami się uspokoicie, czy napalmu mam użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2016 Share Napisano 27 Lipiec 2016 herrer i bjar jako przeciwnicy forum wloczykija musza robić piaskownice"Nie wiem jak można być przeciwnikiem czegoś, czego się nawet nie widziało - na żadnym Włóczykiju nigdy nie byłem, więc o co ci chodzi?A co do odznaki, to może być i Tarnów. Nie napisałeś skąd jest, więc po zgniliźnie stawiałem na góry. I zapewniam cię, że geografię Polski znam lepiej od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ocalecodzapomnienia Napisano 27 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2016 Skonczylbys godnie swoj spam, a tak rozbawiles mnie po pracy do lez!jesli liczba postow to twoje zyciowe osiagniecie to gratuluje - powaznie - a to wszystko o byle zgnilizne" w dodatku spod Tarnowa"Geografie moze znasz lepiej za to nie wiesz kiedy przestac i w jakie maile nie klikamy (jako pasjonat ubuntu juz wiem co wiedziec chcialem) ;) Ja temat zakonczylem tym postem , glupi nie jestes a jednak przegrales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2016 Share Napisano 27 Lipiec 2016 widzę, że nie dociera... gadaj dupa z Panem..." itd. itp.ochocza wlepiam od tej chwili wafelki... takie żółte - są ochotnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Lipiec 2016 Share Napisano 27 Lipiec 2016 Mi, mi, mi...Ja się piszę, wy nieznający geografii i jedynych, prawych for poszukiwawczych parówkowi legalnożercy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.