Skocz do zawartości

Wiedziałem, że ten dzień kiedyś nadejdzie - wykrywacz z Biedry :)

epistylis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Akurat wskaźnik wychyłowy jest droższy od prościutkiego wyświetlacza LCD :) I mnóstwo wykrywaczy też jest w pełni analogowych, choćby popularne Tesoro. Stabilizator przy zasilaniu bateryjnym takiego układu wcale nie musi być niezbędny.
Cudów po takim urządzeniu spodziewać się nie należy i chyba nikt ich nie oczekuje. Ważne czy nadaje się do chodzenia z motyką, jak to preferuje spora część kolegów kopaczy. Oraz ważne są skutki społeczne jego pojawienia się w markecie.

Zamiast w ternie z takim sprzętem chodzić i nerwy tracić -lepiej kasę w trunek jakiś zainwestować, a w zagajniku z panną nadobną między ud alabastrem, czeluść głęboką, skarbów pełną eksplorować. :P

Oż, jego mać, Moderatory posłały w niebyt mój wyjątkowo merytoryczny (jak nigdy,jedyny taki na wyżynach intelektu) post o rozbieraniu dziewka wigilijnego. :(
No, taką wykrywkę, to można wykorzystać jako sposób na kaperowanie fajnych kobitek - w teren oczywiście. :DDDD
Poszukiwanie skarbów natury" w tym zakresie ustawiłbym w hierarchii przyjemności poszukiwań wyżej niż poszukiwanie materialnych śladów przeszłości. :d
Nazwałbym to waniem na wykrywkę z Biedry". :D

Wyrwać samice na ten wykrywacz to można,ale jedynie poprzez ogłuszające uderzenie takowym grzybiarki w potylice.
To już za te 189zeta można se załatwić kilka wypadów eksploracyjnych z tymi paniami przy leśnych drogach,choć ryzyko większe niż trafienie szpadlem w zapalnik...

Pomyśl lepiej o komuniście" który wraz z tym wykrywaczem wyrusza w teren. I o stadzie owarów" które razem z nim ruszą po złoto. I nie będą w tym czasie pisać na fejsiku , nie będą próbować zakupić browara na pięciu aby się ululać , ani szprajem na nowej elewacji pisać Jolka Kocham Cię.
Pozdrawiam

inwazją biedroposzukiwaczy" W biedrze była to tylko jednorazowa oferta. Sprzęt tego typu jest dostępny już większości sklepów sprzedających elektronikę. Nawet można spotkać w sklepach z zabawkami dla dzieci. Wykrywacze są popularne i niemal każdy chciałby znaleźć skarb:). Siłą rzeczy im tańsze i większy dostęp do tego typu sprzętu tym więcej ludzi kupi.

Poznałem kiedyś gościa, który w Dźwirzynie takim ekstrementem szukał na plaży (nota bene stróż zjeżdżalni) i ... miał efekty - podczas gdy ja wydłubywałem kolejne ogniwko od łańcuszka, albo dziesięć groszy a metrze", zgubione w głębokim PRL'u, gość gołą ręką odgrzebywał kolejnego piątala. :(

No właśnie. Ty przeszukałeś 20m2 a wym czasie facet przeleciał pół hektara. Potem na takim czy innym forum pojawia się opinia o tradycyjnym brzmieniu i także tradycyjnym logicznym poziomie intelektualnym: po godzinie mieliśmy tyle sam fantów w kieszeni a nawet ja więcej, więc mój wykrywacz jest lepszy" :) Czyli tradycyjne ilościowe podejście do zagadnienia. Któremu z resztą nie sposób odmówić jakichś tam racji :) W końcu w naszym kraju o wydajność z hektara jeszcze do niedawna mało kto się martwił. Byle starczyło na beemkę, audicę w ostateczności na Passata w tedeiku, mało śmiganego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie