Hebda Napisano 5 Marzec 2016 Autor Napisano 5 Marzec 2016 Stryszek ma ktoś może pomysł co to za spodnie?? Materiał wygląda jak niemieckie sukno, bokiem idą czarne lampasy...?Gra stołowa, na monety. Przypomina bilard jednak jak na bilard to trochę za małe.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:11 05-03-2016
szutnik Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 Z grzybkiem warto poczekać - dopiero tworzy się rynek na takie perełki. Za kilka lat nikt nie odda Ci gratis takiego mebelka.Już teraz znalezienie tanio oklepanego toneta robi się trudne.pzdr.
viator01 Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 Hebda +> młody jesteś, to słuchaj starszych i czekaj jak masz gdzie przechować. Zawsze po przykryciu może to być stolik do Twoich cudów z łusek itp. :)
Hebda Napisano 11 Marzec 2016 Autor Napisano 11 Marzec 2016 Jak się uda to wezme.Jak sie nie uda pójdzie na opał:/
vis1939 Napisano 11 Marzec 2016 Napisano 11 Marzec 2016 Hebda nie słuchaj się starszych,bo cię wpuszczą w maliny - http://online.synapsis.pl/Slowniczek/Patologiczne-zbieractwo-i-zespol-Diogenesa.html:)
Hebda Napisano 5 Marzec 2016 Autor Napisano 5 Marzec 2016 Stryszek ma ktoś może pomysł co to za spodnie?? Materiał wygląda jak niemieckie sukno, bokiem idą czarne lampasy...?Gra stołowa, na monety. Przypomina bilard jednak jak na bilard to trochę za małe.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:11 05-03-2016
szutnik Napisano 5 Marzec 2016 Napisano 5 Marzec 2016 Ten niby bilard, młody człowieku to tzw. Grzybek , kiedyś na wyposażeniu prawie każdej świetlicy kolonijnej, wczasowej w latach 70-tych. Myślę,że przedmiot , z racji sentymentów bardzo poszukiwany i cenny. http://www.bilard.pl/product-pol-2484-STOL-BILARDOWY-GRZYBEK.htmlAż się rozrzewniłem.
Hebda Napisano 10 Marzec 2016 Autor Napisano 10 Marzec 2016 Jak popatrzyłem w sieci to grzybki cienko schodzą,nie bardzo się opłaca go zabierać.Ale wymiarami podobny jak mój stół więc dam dechę jako blat póki nabywca się nie trafi:)
szutnik Napisano 11 Marzec 2016 Napisano 11 Marzec 2016 Nie słuchaj Visia! Zawsze lepiej podarować ( szczególnie , gdy rzecz jest nam zbędna )niż puścić z dymem pożarów.... Jak mawiają Arabowie - do nieba zabierzesz , to co rozdałeś za życia ... I będziesz sobie w chmurkach pykał w grzybka :).pzdr.
Trogelsunt. Napisano 10 Marzec 2016 Napisano 10 Marzec 2016 Jeśli chodzi o spodnie to chyba są to szwajcarskie wojskowe spodnie. One właśnie miały wszywany czarny lampas po bokach.Tak na 90% szwajcary bo z kolorami na fotkach kiepsko.
Pytanie
Hebda
ma ktoś może pomysł co to za spodnie?? Materiał wygląda jak niemieckie sukno, bokiem idą czarne lampasy...?
Gra stołowa, na monety. Przypomina bilard jednak jak na bilard to trochę za małe.
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:11 05-03-2016
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.