Skocz do zawartości
  • 0

Niemieckie spodnie Czeska gra stołowa/bilard Sprzedaż

Hebda

Pytanie

Napisano
Stryszek

ma ktoś może pomysł co to za spodnie?? Materiał wygląda jak niemieckie sukno, bokiem idą czarne lampasy...?

Gra stołowa, na monety. Przypomina bilard jednak jak na bilard to trochę za małe.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:11 05-03-2016

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z grzybkiem warto poczekać - dopiero tworzy się rynek na takie perełki. Za kilka lat nikt nie odda Ci gratis takiego mebelka.Już teraz znalezienie tanio oklepanego toneta robi się trudne.
pzdr.
Napisano
Hebda +> młody jesteś, to słuchaj starszych i czekaj jak masz gdzie przechować. Zawsze po przykryciu może to być stolik do Twoich cudów z łusek itp. :)
Napisano
Hebda nie słuchaj się starszych,bo cię wpuszczą w maliny - http://online.synapsis.pl/Slowniczek/Patologiczne-zbieractwo-i-zespol-Diogenesa.html

:)
Napisano
Stryszek

ma ktoś może pomysł co to za spodnie?? Materiał wygląda jak niemieckie sukno, bokiem idą czarne lampasy...?

Gra stołowa, na monety. Przypomina bilard jednak jak na bilard to trochę za małe.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 19:11 05-03-2016
Napisano
Ten niby bilard, młody człowieku to tzw. Grzybek , kiedyś na wyposażeniu prawie każdej świetlicy kolonijnej, wczasowej w latach 70-tych. Myślę,że przedmiot , z racji sentymentów bardzo poszukiwany i cenny. http://www.bilard.pl/product-pol-2484-STOL-BILARDOWY-GRZYBEK.html

Aż się rozrzewniłem.
Napisano
Jak popatrzyłem w sieci to grzybki cienko schodzą,nie bardzo się opłaca go zabierać.

Ale wymiarami podobny jak mój stół więc dam dechę jako blat póki nabywca się nie trafi:)
Napisano
Nie słuchaj Visia! Zawsze lepiej podarować ( szczególnie , gdy rzecz jest nam zbędna )niż puścić z dymem pożarów.... Jak mawiają Arabowie - do nieba zabierzesz , to co rozdałeś za życia ... I będziesz sobie w chmurkach pykał w grzybka :).
pzdr.
Napisano
Jeśli chodzi o spodnie to chyba są to szwajcarskie wojskowe spodnie. One właśnie miały wszywany czarny lampas po bokach.
Tak na 90% szwajcary bo z kolorami na fotkach kiepsko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie