marguz2 Napisano 2 Listopad 2015 Autor Napisano 2 Listopad 2015 Ktoś może ma jakiś pomysł odnośnie tego przedmiotu?
marguz2 Napisano 4 Listopad 2015 Autor Napisano 4 Listopad 2015 wymiary dodałem do fotki, natomiast nie jest to całość, niestety tylko ułamany fragment, przynajmniej tak wygląda, z drugiej strony zdjęcie zaraz podeślę, na żywo dużo lepiej widać linie przez środek przechodzącą.
marguz2 Napisano 4 Listopad 2015 Autor Napisano 4 Listopad 2015 przekrój, w miarę wyraźnie widać, że dopiero sama końcówka jest zwężana
matrix14xxx Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 lub kawałek pióra resora?(nie znam wymiarów).
Romo Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 Zrób zdjęcie przekroju (od tej płaskiej strony)
Romo Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 jakby się dobrze przyjrzeć to widać fragment zbrocza i grani do wierzchołka, ale to może tylko moja wyobraźnia widzi w tym kawałek miecza :-)
Romo Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Złamany sztylet - na miecz za małe - widać, że stare, kształtem średniowiecze, ale opieram się tylko na zdjęciu.
Kriczer Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Romo odstaw to co bierzesz i wróć za jakiś czas z tymi mądrościami.Kawał płaskownika z którym ktoś coś kombinował w bliżej nie określonym celu...a ty o sztylecie średniowiecznym :D
Romo Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 Specjalisto od płaskowników i uzależnień - nic nie biorę, nie brałem i brać nie będę ;-)
ManyFace Napisano 3 Listopad 2015 Napisano 3 Listopad 2015 Romo nie tylko Twoja wyobraźnia poszła w tym kierunku =)Niepokoi ten równy tępy koniec. Bez zdjęć i wymiarów możemy marzyć dalej =)
Pytanie
marguz2
Ktoś może ma jakiś pomysł odnośnie tego przedmiotu?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.