IdeL Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nickt Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Kaspian dziecko ile Ty masz lat? Zyjemy w kapitalizmie i nikt normalny nie pozwoli ot tak TVP i ich pracownikom z programu BNM wejsc i krecic lody miedzy ktorymi beda puszczac reklamy. Tu jednak nie jest do konca ch.. du.. i kamieni kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 czarny scenariusz Polska 2015.odkryto w końcu pociąg i okazało się że jedyny ładunek to gazy bojowe , ruskie mówią że nie chcą bo mają tego full . żydzi tym bardziej nie chcą tego skarbu o amerykanach nie wspominając.. Polska 2016 podatek zniżono na 10%.i trochę pózniej podniesiono najniższą krajową do 1300 euro.100 lat pózniej okazało się że gaz wcale nie śmierdział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Mam ponad 40 lat i z doswiadczenia wiem ze wladza deprawuje a wladza absolutna deprawuje absolutnie. I jestem przekonany ze jesli komus zalezy zeby ukryc prawde to tak bedzie. Polecam artykol o Panu Slowikowskim. Zerknijcie na zalaczniki, zdjecia i mapy. A potem na fakt ze nastepnego dnia po rozpoczeciu prac pojawilo sie 3 Panow po cywilnemu i wszystkie pozwolenia cofnieto natychmiast.. O czym to swiadczy ? http://walbrzych24.com/nawazniejsze-informacje-menu/23070-zloty-pociag-znalazlem-w-2003-roku-2aaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Ja się dziwię, że Oni tam w ogóle chcieli wchodzić z georadarem MALA. Przecież Pan Kmieć dysponuje magnetometrem z zasięgiem 400m na tankietkę, więc na pociąg pancerny to będzie 3x, 4x więcej lub nawet lepiej...;)Mógł z wiaduktu na ul. Uczniowskiej śmiało namierzać :)))T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Wśród poszukiwaczy meteorytów zachwyconych magnetometrami, istnieją takie formy mitologii, jak zdolność wykrywania przez te urządzenia różnych dużych obiektów iemal z kilometra".Słyszałem to i nawet już nie komentowałem. Ja bym się tym tak nie przejmował. Wśród tych co do szkoły zawsze mieli pod górkę jest spore zapotrzebowanie na Sience Fiction w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Kaspian nie opowiadaj bajek i nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma. To nie jest Archiwum X.Słowikowski pracował 3 dni łopatami jak sam twierdził. A cofnięto mu pozwolenie bo nie dopełnił którejś z formalności i po sprawie. Mógł ponownie wszystko załatwić jak należny i szukać dalej do skutku. Widocznie zabrakło mu już pary do działania i się poddał. Pretensje teraz może mieć do samego siebie ze odpuścił temat a nie drążył dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Nie wiem, moze macie racje. Czas pokaze mam nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Taktyk -Mógł z wiaduktu na ul. Uczniowskiej śmiało namierzać"- a szyny na obecnym torowisku by nie zakłócały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Może trochę ale w kadrze na pewno wypadły be efektownie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Kaspian2012 (85 / 0) 2015-09-16 15:07:05Nadal czekam na przykłady, że ząd robi wyraźnie wszystko, aby niczego nie odkopać, niczego nie znaleźć."...Na razie, to jakieś z mchu i paproci argumenty podałeś.. Że nie będę dociekał, co wg ciebie ma rząd do BNM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Morello, łaskawco, pohamuj swoje inklinacje do wynurzeń politycznych, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Ileż ironii w tych postach.Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 @Kaspian myślałem, że jesteś bardziej stały w swoich przekonaniach.Niech ci malkontenci, którzy próbują z Ciebie zrobić wała"udowodnią Tobie, że jest inaczej. Pomimo tego, że jest więcej świadectw na to, że coś jest na rzeczy, oni nadal twierdzą inaczej, nawet nie próbują udawać obiektywizmu.Inni natomiast, jak widzę, próbują wyrównać z Tobą stare nieporozumienia poprzez dyskryminację twojej osoby.Moja rada: zlej ich ciepłym moczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Newcomer, ja juz bardziej tylko obserwatorem tutaj jestem. Nie bede sie kopal z koniem, zdania nie zmienilem. Bez urazy dla Wszystkich pasjonatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Newcomer 1-0 moja kawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 ...się chłop kreskówek z Popeye i Olive Oyl naoglądał, a Ty mu Yeti te przysłowiowe kłody pod klawiaturę.....Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Czlowieksniegu... Procedury ? Powiedz mi ile razy w ciagu ostatnich kilku lat procedury" byly lamane w innych krajowych sprawach ? Jesli jest prawdopodobienstwo odkrycia stulecia" to rzad, samorzadowcy powinni zrobic wszystko zeby takie procedury" trwaly jak najkrocej rzeby rozwiac wszystkie watpliwosci, a zwlaszcza polozyc kres wszelakim teoriom spiskowym, chociazby takim jak moja. Prosze mi wierzyc, do zweryfikowania informacji o ew. znalezisku nie jest konieczne 2 tygodniowe oczyszczanie terenu (zbieranie galezi itp), czekanie Bog wie jak dlugo na podpisanie umowy z MON opiewajacej na 70tys, potem pewnie kilkutygodniowe sprawdzanie terenu pod kontem min (na gl. 1m !), wprowadzanie jakiegos tam ciezkiego sprzetu itp. Takie dalsze" procedury maja sens jesli znalezisko" zostalo potwiedzone oficjalnie. Wtedy rozumiem takie dalsze czynnosci. A tak ? To takie rozciaganie sprawy w czasie, Bog wie po co. Czy nie mozna zwyczajnie uciac wszelkie spekulacje w trybie kryzysowym" i przeprowadzic to cholerne niezalezne badanie georadarem i poinformowac opinie publiczna czy sklad jest czy go nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Idel. Dla Ciebie Pan Chlop. Jasne ? Gesi razem nie pasalismy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Kaspian2012 (88 / 0) 2015-09-16 18:03:51Zadzwoń ty może, albo wyślij @ do podmiotów lirycznych i zapytaj, co-gdzie-jak...Odnoszę wrażenie, że poza nimi i ich papugą nikt nie wie, czego tak naprawdę i gdzie...A ty oczekujesz, że się tam nagle -dziesiąt osób z ciężkim sprzętem wybierze?A słyszałeś coś może o przetargach, budżecie, itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Czlowieksniegu a zrozumiales cokolwiek z mojego ostatniego wpisu ? Ja nie rozumiem tylko jednego... skoro potencjalni znalazcy mogli przeprowadzic badanie georadarem na tym stanowisku, i raczej nie mieli sprzyjajacych okolicznosci w postaci oczyszczonego" terenu i to im wystaczylo do tego zeby miec pewnosc ze sklad tam jest... to dlaczego odp. za to instytucje tak sie z tym wszystkim pier... i nie moga tego publicznie w swietle refl. zweryfikowac za pomoca georadaru. Tak zeby nikt i nigdy nie mial juz zadnych watpliwosci co do tego kawalka ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 No i potem się ludziska dziwią, że Mistrz Leonardo dość mocno zawęził grupę ludzi myślących...Ale co tam. Na dworze jest ładnie, a w sobotę znów będzie można na wykopki pojechać. :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Kaspian2012 (89 / 0) 2015-09-16 18:13:56Po pierwsze primo- nie klnij... Jak widzę dwa słoneczka niczego cię nie nauczyło...Po drugie primo-im wystaczylo"a dla odmiany samorządowi, wojsku, episkopatowi, ONZ i Kimowi nie wystarczą widać zdjęcia, co do których oficjalnie nawet nie wiadomo, gdzie zostały zrobione...Po trzecie primo- ja nie wiem, czy i jakie mieli zezwolenia na bieganie z tym biednym (?) K-coś tam coś...Ale liczę się z tym, że wpuszczenie ekip, ciężkiego sprzętu, wojska, Bóg jeden wie kogo jeszcze wymaga przygotowań- i formalnych, i technicznych...Skoro to coś leży (?) tam od siedemdziesięciu lat, to kilka tygodni nie stanowi problemu. Zwłaszcza, że biedni sokiści i prewencja tam koczuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspian2012 Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Czlowieksniegu, 2 sloneczka :-) No zabawny jestes :-) Sporo uzytkownikoch zachowuje sie nie fair ze swoimi wpisami obrazajac co nie ktorych a jakos czyste konta maja ;-) No ale... komus z wpisami +1000 wolno wiecej ??? Wiesz gdzie ja mam te zolte kartki ??? Nie zaklne po raz kolejny ale wisi mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Serdecznie dziękuję* za merytoryczną odpowiedź...* nie tylko w swoim imieniu, jak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.