nickt Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 No i właśnie te 70 metrów jest w tym wszystkim największą tragikomedią. Niektórzy chyba nie bardzo wiedzą ile to jest, więc obok zdjęcie przykładowych 70m
IdeL Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Wiem Jhaken, pokusiłem się o porównanie, ponieważ z punktu widzenia georadaru czy innej elektroporówki" nie ma znaczenia jaka forma anomalii występuje w podłożu.A, że w Sierra Nevada jest złoto, to wiedzą nawet dzieci i to, że bardziej opłaca się go szukać od, powiedzmy węgla, to wiemy chyba wszyscy.
czarny bocian Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 moze magnetometr protonowy pokaze jakies znaczace zmiany pola magnetycznego , taki pociag to troche ton stali jest .
Taktyk Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Najlepiej połączyć metody i dostosować do budowy geologicznej terenu. Od tego należy zacząć pracę. Należałoby także przeprowadzić badanie magnetometrem i dodatkowo zrobić pomiar metodą sejsmiczną.Trudno powiedzieć (ale może to zobaczymy) jakiego sprzętu użyje wojsko. Interpretacja wyników w skałach na pewno nie będzie łatwa.TAKTYK
IdeL Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 coś się wątek krzaczy - wysyłam post i nic. Klikam drugi raz i ... mam dwa identyczne posty, ;)))Może czas vol.3 rozpocząć. :D
woytas Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Napisano 1 Wrzesień 2015 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=745806#1808848Część 3
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.