HU13ERT Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Witam.Proszę o identyfikację poniższych nieśmiertelników z polskim tłumaczeniem.Zdjęć nie wklejam bo nieśmiertelniki nie są moje i ich nie posiadam.Z góry dziękuję i pozdrawiam.HubertP.S. Proszę się nie dziwić, że to właśnie ja pytam o nie ponieważ wątek założony jest dla wyższych idei. :)
pni Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 Oczywiście pozostałe informacje to 8 kompania i numer żołnierza a w kolejnej blaszce 4 kompania (pisana przez C bywają również przez k) itd.
viator01 Napisano 26 Maj 2015 Napisano 26 Maj 2015 A ja się nie zgadzam, bo wg mnie to będzie Württembergische Landwehr-Infanterie-Regiment Nr. 122
HU13ERT Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Dzięki pni.Liczy się jak największa ilość opinii także jak ktoś się zgadza (lub nie) proszę o wpisywanie. Liczę tu oczywiście o posty biegłych w tym temacie. :)Pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 Jak wyżej - Landwehr Infanterie Regiment 122, ta niżej z batalionu zapasowego pułku.
Herzog Napisano 26 Maj 2015 Napisano 26 Maj 2015 Jak wyżej122 Pułk Piechoty Landwehry, stacjonował w Ulm...jak większość oddziałów Wirtembergii ;)pzdr
HU13ERT Napisano 25 Maj 2015 Autor Napisano 25 Maj 2015 Witam.Proszę o identyfikację poniższych nieśmiertelników z polskim tłumaczeniem.Zdjęć nie wklejam bo nieśmiertelniki nie są moje i ich nie posiadam.Z góry dziękuję i pozdrawiam.HubertP.S. Proszę się nie dziwić, że to właśnie ja pytam o nie ponieważ wątek założony jest dla wyższych idei. :)
Pytanie
HU13ERT
Witam.
Proszę o identyfikację poniższych nieśmiertelników z polskim tłumaczeniem.
Zdjęć nie wklejam bo nieśmiertelniki nie są moje i ich nie posiadam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Hubert
P.S. Proszę się nie dziwić, że to właśnie ja pytam o nie ponieważ wątek założony jest dla wyższych idei. :)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.