Skocz do zawartości

Amnestia 2015

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

toska (515 / 20) 2015-04-02 10:29:50

yeti jako że szkołę wieczorową kończył to za jasnego dnia z liczeniem u niego nie teges"

Nie ma śmiacia...
Faktycznie- gdy mnie po raz kolejny z pewnego bardzo szacownego wrocławskiego LO wyciepali, to maturę zdawałem w liceum dla pracujących :-)

Dwa- Hebda, z powodów oczywistych, jest pewnych funkcji pozbawiony... A jedną z niewielu, które ma* to nadawanie nagród...

* pozostałe, to np wędkarstwo w akwenach niewielkich i zamkniętych, tudzież jak otworzyć karton z sokiem"- do szklanych pojemników nie jest jeszcze dopuszczany... BHP po prostu...

Witam
Brak chętnych nie jest powodowany datą w jakiej powstał ten temat a brakiem wiary w wasze słowa, na co dzień można tu obserwować jak pilnujecie zasad które sami nie jednokrotnie na tym forum naginacie lub łamiecie przez co zaufanie do moderacji tego forum jest mocno przeciętne.

I nie jest to moja uszczypliwość a puenta rozmowy z kilkoma osobami bywającymi na tym forum, chociaż zdanie podzielam.
Pozdrawiam

• 11 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie