viator01 Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 I jak statystyki? Ilu się zgłosiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Hebdy nima a yeti jako że szkołę wieczorową kończył to za jasnego dnia z liczeniem u niego nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Ja kartki tylko wlepiam.Nie będę ich nikomu zabierał,swoich dość mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2015 toska (515 / 20) 2015-04-02 10:29:50yeti jako że szkołę wieczorową kończył to za jasnego dnia z liczeniem u niego nie teges"Nie ma śmiacia...Faktycznie- gdy mnie po raz kolejny z pewnego bardzo szacownego wrocławskiego LO wyciepali, to maturę zdawałem w liceum dla pracujących :-)Dwa- Hebda, z powodów oczywistych, jest pewnych funkcji pozbawiony... A jedną z niewielu, które ma* to nadawanie nagród...* pozostałe, to np wędkarstwo w akwenach niewielkich i zamkniętych, tudzież jak otworzyć karton z sokiem"- do szklanych pojemników nie jest jeszcze dopuszczany... BHP po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 miało nie być podśmie hujków z wędkarstwa sadzawkowego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłosiła się jedna osoba. Jak widać reszcie nie zależy. Tak więc to była ostatnia amnestia. Bo po co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Ludzie małej wiary po prostu...Ale czemu się dziwić- herbatę piją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Może po prostu kasy nie mają przed świętami? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 A alusy w jotpegu to pies? Ja tam wysłałem jakby co. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Towarzystwo wzajemnej adoracji czy swingersi? miało nie być podśmie hujków z wędkarstwa sadzawkowego :D" a jeszcze wczoraj ch..jem było nie akceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Yeti jak wpadniedo mnie, to za tę spacje pejsami mnie wysmaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Witam Brak chętnych nie jest powodowany datą w jakiej powstał ten temat a brakiem wiary w wasze słowa, na co dzień można tu obserwować jak pilnujecie zasad które sami nie jednokrotnie na tym forum naginacie lub łamiecie przez co zaufanie do moderacji tego forum jest mocno przeciętne.I nie jest to moja uszczypliwość a puenta rozmowy z kilkoma osobami bywającymi na tym forum, chociaż zdanie podzielam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Ja chcę medal co mi tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Yeti mnie prosił coby odświeżyć wątek bo jak by on to zrobił to było by znowu że podpucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=751203#1854580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.