szperator Napisano 31 Marzec 2015 Autor Share Napisano 31 Marzec 2015 Witam czy zaznaczony na zdjęci granat jest bezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Jeżeli sam wiesz że gadasz głupoty, to po kiego grzyba zabierasz w ogóle głos w dyskusji na temat tak niebezpiecznych przedmiotów grożących życiu człowieka.To nie jest wiadro śliwek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 T.- nie denerwuj się, złość piękności szkodzi...A głos zabiera, bo to... założyciel wątku :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Upsss.... sorki. Nie zwróciłem uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didi Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Szperator- napiszę jedno, głupi jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperator Napisano 31 Marzec 2015 Autor Share Napisano 31 Marzec 2015 Bez spiny założyłem ten wątek żeby sie czegoś dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Panowie kilka lat temu to forum zrzeszało ludzi z pasją, którzy sami się dokształcali w miarę możliwości ,obecnie młodzież zakupiła piszczały i poszła w las …. Skutki widać gołym okiem .. Pytanie dotyczące Granatu F1 tego pana świadczy o tym iż nie jest nawet świadom co bierze do rąk. Kolejny gagatek wystawia gołębie obrączki z zapytanie co to takiego ? ciekawe jak trafi na granat tzw. garłacza … rozkręci z ciekawości ?Sami widzicie ze przykłady można tu mnożyć ,więc Traper6 no stres ;-)bo to nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 Ja bym granat z garłacza przygarnął:)A serio - człowiek poznaje empirycznie. Jak ci coś w łapkach pizd...ie to wówczas się nauczysz że o budowie tego co zbieram-trzeba poczytać.Jakiś czas temu był w szkołach taki przedmiot jak PO. Nie mylić z partią - to było Przysposobienie Obronne. I mnie np. tam uczyli jak wygląda RG42, jak F-1 , jak wygląda amunicja, z czego się składa. Czy materiały wybuchowe brać do domu (a tego to nigdy nie zapomnę bo w domu nauczyłem się znacznie lepiej!). Teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 31 Marzec 2015 Share Napisano 31 Marzec 2015 coś przerwało.Teraz jest internet i mimo że szukam militariów - nie chce mi się o tym nic poczytać.Pierwszy link z brzegu:http://js2010.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=198:granaty-rg-42-f1-zapalnik-uzrgm&catid=40:...A do kolegi Szperatora osobista rada - jak będziesz majstrował to raczej nie wygotowuj trotylu (to ten proszek w środku). To też może" wybuchnąć.Pozdr,makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szperator
Witam czy zaznaczony na zdjęci granat jest bezpieczny?
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.