NIEDER_DORF Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji.
Grzesio Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 A ja mam pytanie poboczne - co to jest za symbol na drugim zdjęciu, takie jak gdyby stylizowane MD w kółeczko?
Kriczer Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 daj znać jak posta łokciem napiszesz kiedyś
Kubaaaks Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 Panowie. Za dużo spiny mamy na forum, moglibyśmy być bardziej wyrozumiali co do błędów naszych kolegów poszukiwaczy i odpowiadać na posty rzetelnie, ale nie tak sztywnie.
tyfus Napisano 3 Kwiecień 2015 Napisano 3 Kwiecień 2015 proponuję nie dręczyć problemu wyższości takich świąt nad innymi a skupić się, w działach ID, na identyfikacji.Jak ktoś chce coś więcej dodać, niekoniecznie na temat - proponuję założyć temat na HP i dodać link do tematu w innym dziale.
zakrywca Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 ani to jest drewniane pudełko, ani pióro czy długopis, ani pasek od spodni. rada najmądrzejszych jak zwykle musiała swoje dorzucić.;pozdro.
NIEDER_DORF Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji.
Kriczer Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 niemiecki odkażalnik, swoją drogą nie wiesz co to jest, nie wiesz co jest w środku ale to rozbierasz, no ok
Kriczer Napisano 30 Marzec 2015 Napisano 30 Marzec 2015 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=610305tutaj abcd ładnie wytłumaczył co i jak
NIEDER_DORF Napisano 30 Marzec 2015 Autor Napisano 30 Marzec 2015 Możesz podać mi przykład opakowania które wygląda zwyczajnie a nie powinienem otwierać?
traper6 Napisano 31 Marzec 2015 Napisano 31 Marzec 2015 Np. drewniane miny p.piechotne w postaci pudełka, czy inne miny pułapki np. pióro.Poczytaj bogato ilustrowaną książkę Supertajne bronie Hitlera - Werwolf" to się za głowę złapiesz, co potrafili wykombinować.Np. z plastycznego silnego materiału wybuchowego o nazwie Nipolit robiono......... pasek do spodni.
Pytanie
NIEDER_DORF
Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.