Jacek Dąbrowski Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Wy tu gadu gadu a ja w drodze na Warmię :D Sam se deala ukręcę i się nie podzielę z Wami. Taki będę , a co? Pozdrawiam
traper6 Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Ukręcił ? Jak bmwsk przyfiluje że Jacek mu cołga wyciągowywuje z bagna to łoooo..... Pane.....
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Starszy Pan co tam mieszka ma stary poniemiecki zestaw do samodzielnego demontażu cołkóf. Zrobimy go po kawałku a potem się poskłada. Noce jeszcze długie , myślę że w trzy się wyrobimy. A Wam zdjęć nie pokażę. Taki będę , a co? :DPozdrawiam
sonicsquad Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 W tym stawie ponoć ma kanał dla czołkóf... dla mechanikóf...
bjar_1 Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Szkoda że nie dopuszczasz do interesu bo mam u siebie dziadka co 4 sztugi sam rokręcił. Wziąłbym do do pomocy, no ale jak nie to nie.
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 A co po dziadku? Zna się na sztugach a nie na cołkach. To musi być szybka akcja. Nie ma czasu na naukę.Pozdrawiam
sonicsquad Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Wy tu pitu pitu a bmwsk kołpaki odkręca...
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Helmuty nie dadzą zdekompletować cołka. Ja zabieram zawsze mielonkę tyrolską do prowadzenia negocjacji. Helmuty są na nią łase.Pozdrawiam
viator01 Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Dzisiaj w zetce Nosel chciał u kobity lufę albo gąsienice z cołka schować. Może ten? :)
Senemedar Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Nie tylko helmuty inni też ją pochłaniają z biedrony... :)
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Marzec 2015 Napisano 26 Marzec 2015 Tylko że Helmuty siedzą w cołku i o Bierdonce nie wiedzą. I to jest moja przewaga nad nimi którą bezwzględnie wykorzystuję. Złote monery , złote zęby , odznaki a nawet mundury idzie od nich za puszkę wyrwać.A za kilka puszek cołka oddadząPozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Helmut tak łatwo nie odda...Jak mu się golf III popsuje, to będzie cołgiem w niedzielę do kościoła jeździł...
sonicsquad Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Bmw nie widać... Pewnie kopie. Ale pompkie musi mieć i parasol, bo pada a pod wodą deszcz nie jest przyjemny....
PATRON Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 ale wy wszyscy jesteście wredniaki, jeszcze trochę i już nikt wam nie będzie chciał powiedzieć gdzie mu wystaje lufa:-D
Czlowieksniegu Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Czekałem, kiedy Ty się w tym wątku objawisz...Jak rozumiem, spóźnienie, to kwestia wieku i po prostu nie mogłeś znaleźć balkonika, żeby do klawiatury się doczłapać...PS Ta lufa to a propos i exilibris anatomii Apolla?
tyfus Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 hi, hi :)http://odkrywca.pl/pantera,679497.htmlhttps://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/lufa.jpg
PATRON Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 łożyska wymieniałem w balkoniku , to musiało potrwać....ale widzę że nic nie straciłem, wszystko się w wątku rozwija standardowo:-)Lufa w krzokach " jak mawiał klasyk
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 E , klasyki , co Wy wiecie o kopaniu cołka? Pojechałem , ze starszym Panem na Warmi (a może już na Mazurach) cołka w bagnie namierzylimy.Starszy Pan myk zestaw do rozkręcania zaczął przygotowywać a ja dalej kopać , aż się do włazu dokopałem. Mówię , otwieram Starszy Pan mówi że tam woda. Ale nic to biorę się za właz. Trochę dziwny był , ale mówię : Ja nie otworzę , Ja nie otworzę?" Ale za ch...olewkę nie szło. Normalnie świtać zaczęło a ja nadal się z włazem mocuję. I co się okazało? Trzech ich go od dołu trzymało.Musiałem im go z cołka wyrwać aby puścili. Ja do nich Guten morgen i że geszeft a oni mi ............. z dykty jadą. Bo to Sasza , Wania i Iwan byli. Ale właz im zabrałem. Dopiero w samochodzie sie zorientowałem że mi zegarek pod...iwanili. Znaczy że cołk był ruski. Nie wiem czy wracać , czy nie , zegarka szkoda.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.