Skocz do zawartości

czołg

bmwsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Starszy Pan co tam mieszka ma stary poniemiecki zestaw do samodzielnego demontażu cołkóf. Zrobimy go po kawałku a potem się poskłada. Noce jeszcze długie , myślę że w trzy się wyrobimy. A Wam zdjęć nie pokażę. Taki będę , a co? :D
Pozdrawiam
Napisano
Szkoda że nie dopuszczasz do interesu bo mam u siebie dziadka co 4 sztugi sam rokręcił. Wziąłbym do do pomocy, no ale jak nie to nie.
Napisano
Tylko że Helmuty siedzą w cołku i o Bierdonce nie wiedzą. I to jest moja przewaga nad nimi którą bezwzględnie wykorzystuję. Złote monery , złote zęby , odznaki a nawet mundury idzie od nich za puszkę wyrwać.A za kilka puszek cołka oddadzą
Pozdrawiam
Napisano
Czekałem, kiedy Ty się w tym wątku objawisz...

Jak rozumiem, spóźnienie, to kwestia wieku i po prostu nie mogłeś znaleźć balkonika, żeby do klawiatury się doczłapać...

PS Ta lufa to a propos i exilibris anatomii Apolla?
Napisano
łożyska wymieniałem w balkoniku , to musiało potrwać....ale widzę że nic nie straciłem, wszystko się w wątku rozwija standardowo:-)

Lufa w krzokach " jak mawiał klasyk
Napisano

E , klasyki , co Wy wiecie o kopaniu cołka? Pojechałem , ze starszym Panem na Warmi (a może już na Mazurach) cołka w bagnie namierzylimy.Starszy Pan myk zestaw do rozkręcania zaczął przygotowywać a ja dalej kopać , aż się do włazu dokopałem. Mówię , otwieram Starszy Pan mówi że tam woda. Ale nic to biorę się za właz. Trochę dziwny był , ale mówię : Ja nie otworzę , Ja nie otworzę?" Ale za ch...olewkę nie szło. Normalnie świtać zaczęło a ja nadal się z włazem mocuję. I co się okazało? Trzech ich go od dołu trzymało.Musiałem im go z cołka wyrwać aby puścili. Ja do nich Guten morgen i że geszeft a oni mi ............. z dykty jadą. Bo to Sasza , Wania i Iwan byli. Ale właz im zabrałem. Dopiero w samochodzie sie zorientowałem że mi zegarek pod...iwanili. Znaczy że cołk był ruski. Nie wiem czy wracać , czy nie , zegarka szkoda.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie