Skocz do zawartości
  • 0

sdk fz ? Niemiecki pojazd bojowy

khl32

Pytanie

Napisano
Witam, nazbierałem trochę złomku od jakiegoś pojazdu, wyszły w jednym miejscu, więc liczę na to, że da radę ustalić co to za cudo mogło być. Prawdopodobnie pojazd został wysadzony, ponieważ w koło pełno porozrywanych elementów...
Na początku wyszła gumowa nakładka na gąskę, zidentyfikowana prawdopodobnie jako sdk fz 11.
Proszę o pomoc.

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, nazbierałem trochę złomku od jakiegoś pojazdu, wyszły w jednym miejscu, więc liczę na to, że da radę ustalić co to za cudo mogło być. Prawdopodobnie pojazd został wysadzony, ponieważ w koło pełno porozrywanych elementów...
Na początku wyszła gumowa nakładka na gąskę, zidentyfikowana prawdopodobnie jako sdk fz 11.
Proszę o pomoc.
Napisano
Ta zwykła lampa jest polska powojenna, na pewno była stosowana w przemysłowych wózkach akumulatorowych. Wśród cuców jest jakaś tarcza sprzęgłowa - chodzi mi o to kółko jak ser szwajcarski.
Napisano

następne cuda....
jeszcze kilka fantów mam, ale z braku czasu wrzucę później. Proszę o pomoc co to był za diabeł :)
Pozdrawiam

Napisano
Zdjęcie 1 Notek przedni, zdjęcia od 2 do 4 notek tylny. Stosowane w wielu pojazdach, po oczyszczeniu znajdziesz sygnatury, na przykład na szkle i będziesz wiedział jaki kraj to wyprodukował,typu pojazdu na podstawie tego nie określisz.
Napisano
No to może przypomnę co napisałem 2015-03-07 10:38:29
Stosowane w wielu pojazdach, po oczyszczeniu znajdziesz sygnatury, na przykład na szkle i będziesz wiedział jaki kraj to wyprodukował"
Wiec poczekamy z pełna identyfikacją aż zainteresowany zrobi to co zasugerowałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie